Adam Levine’ın Dövmesinin Sırrı Ne?

Adam Levine sırtındaki hikayesini bitirmiş.Maroon 5 grubunun solisti sırtına devasa bir dövme yaptırdı. Sıtınındaki dövmenin gizemini ise ünlü şarkıcı açılkladı.

Ünlü solistin tüm sırtını kaplayan dövmenin mitolojik bir hikayeden alıntı olduğu söylentisi vardı. Ancak görüntüsü konusunda herkes ünlü solistin hayranlarıyla aynı fikirde olduğu görünmüyor.

adamlevinebacktattoo

Maroon 5’ın solisti ve yetenek yarışması jürisi Adam Levine, dün kişisel Instagram hesabından tamamlanması altı ay süren sırt dövmesini paylaşmıştı.Merkezinde bir deniz kızının olduğu dövmeyi, yapan sanatçıya da teşekkür ederek paylaşan Levine’in hayranları fotoğrafı ‘beğeni yağmuruna’ tuttu.

Ünlü solistin süper model olan eşi Behati Prinsloo da dövmenin bir fotoğrafını, ‘bu üçlü arasında ciddi bir sanat meydana geliyor’ başlığı ile kendi Instagram hesabından duyurdu.Fakat bu dövme hakkında herkes Adam Levine, eşi Behati Prinsloo ve Maroon 5 hayranlarıyla aynı fikirde değil. Ünlü bir erkek dergisi dövmeyi ‘Adam Levine’in sırt dövmesi Maroon 5 kadar kötü’ başlıklı haberiyle eleştirdi. Dövmedeki hikaye hakkında ise ‘sanki bir ortaokul öğrencisi Odyssey konulu ödevinde tembellik etmiş ve gerekli şeyleri son anda eklemiş ’ yorumlarıyla dikkat çeken dergi, Levine için, ‘dövme dükkanına gidip, sanatçının tasarım defterini açıp ‘hepsini istiyorum demiş olabilir’ yorumunda bulundu.
adam_levine_hbr_607058543.jpg

Haber

İlginizi Çekebilir