Avicii Müziği Bırakıyor mu?

Ünlü DJ Avicii duygusal bir mektupla turne ve performansları bıraktığını duyurdu ve 26 yaşında emekliye ayrıldı.

Avicii 2016 programı biter bitmez canlı performans ve turnelere çıkmayı bırakacağını duyurdu. İsveçli EDM dahisi, üzücü haberi hayranlarına uzun ve duygu yüklü bir mektupla verdi.

Avicii-Drop-The-Bass-photo-from-Aviciis-facebook-65ho17cf9civ45fuwnyzr3gznth0p2dwop85p132z7i

“İki hafta önce, arkadaşlarım ve ekibimle birlikte, bazı şeylere farklı bakabilmek ve farklı düşünebilmek için Amerika’yı dolaşmaya çıktık” sözleriyle mektubuna başlayan genç DJ, “Bu yoculuk bana, bir süredir olması için savaş verdiğim değişime gerçekten ihtiyacım olduğunu fark ettirdi.

Seçimlerim ve kariyerim hiçbir zaman maddiytla şekillenmedi, yine de sahip olduğum başarının bana sağladığı rahatlık ve fırsatlar için minnettarım” dedi ve ekledi: “Dünyanın dört bir yanını gezip buralarda sahne alabildiğim için çok şanslı olduğumu biliyorum ama sanatçı kimliğimin arkasındaki insandan geriye çok az kaldı.

Avicii

Levels şarkısıyla ününe ün katan Avicii, geçtiğimiz birkaç senede sağlık sorunlarıyla uğraştı. Safra kesesi ve apandisi alınan DJ bazı konserlerini iptal etmek zorunda kalmıştı. Avicii, 2013’ten beri sürekli sahne alıyor.

“Ama müziği asla bırakmayacağım. Hayranlarıma müzik aracılığıyla seslenmeye devam edeceğim” diyen EDM yıldızı, “Yine de 2016’daki programımın son turnem ve son konserlerim olacağına karar verdim. Hadi geri kalan şovları bomba gibi geçirelim!” diyerek 2016’dan sonra sahneye çıkmayacağını resmen bildirdi.

Avicii canlı müzik yapmaktan çekilmiş olsa da muhtemel geri dönüşü için açık kapı bıraktı. Daha önce Madonna ve Lenny Kravitz gibi büyük sanatçılara prodüktörlük de yapan genç DJ büyük ihtimalle bu süreçte yeni işbirliklerine açık olacak. Bu ihtimal de Avicii’nin şu sözüne bağlandı: “Bir yanım asla ‘asla’ diyemiyor. Geri dönebilirim… Ama hemen değil.”

Haber

İlginizi Çekebilir