Zayn Malik Capital Summertime Ball’da Olacak!

Zayn Malik bu yıl Capital Summertime Ball etkinliğinde yer alacak.

One Direction’ın eski yıldızı, 11 Haziran’da Londra Wembley Stadyumunda sahneye çıkacak. Daha önce grup arkadaşları Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan and Harry Styles ile etkinlikte sahne alan şarkıcı bu kez tek başına sahne alarak Birleşik Krallık’ta ilk kez hit single parçası Pillowtalk’u seslendirecek.

Zayn-Malik-New-Yorkta-3-1

Bu başarılı single çalışmasının yanı sıra Mind of Mine albümü ve yeni parçası Like I Would ile 80.000 hayranın kalbini fethedecek. Etkinlikte Zayn’ın yanı sıra Will.i.am, popun prensesi olarak adlandırılan Ariana Grande ve Birleşik Krallık’ın en büyük kadın vokal grubu Little Mix sahne alacak.

Etkinliğin planlayıcısı Ashley Tabor, Zayn Malik’in Capital’s Summertime Ball’a katılmasından duyduğu memenuniyeti dile getirirken, Birleşik Krallık’taki ilk solo performansını heyecanla beklediğini söyledi. Bu sırada Zayn ve model sevgilisi Gigi Hadid aileleriyle birlikte, Hadid’in 21. doğum gününü kutlarken görüldüler.

Bu kutlama tam da Hadid’in eski erkek arkadaşı Joe Jonas’ın açıklamalarıyla tekrar ortaya çıkmasından sonraki gün gerçekleşti. Joe Jonas bir dergiye verdiği röportajda, Gigi Hadid ile ayrıldıktan sonra onu bu kadar çabuk unutup hayatına devam etmesine duyduğu şaşkınlığı dile getirdi.

Haber

İlginizi Çekebilir