Zayn Malik: “Sakal Bırakmam Yasaktı”

Mind of Mine isimli albümüyle iyi bir çıkış yapan şarkıcı Zayn Malik, Paper derginin yeni sayısının kapağında yer alıyor. 23 yaşındaki yıldız dergiyle yaptığı röpörtajda kız arkadaşı Gigi Hadid’den, sosyal hayatından ve One Direction’dan bahsetti. İşte o röpörtaj:

Zayn-Malik-Paper-Dergisi-1

One Direction’da sakalın yasak olması hakkında:

Yüzel saç çok tuhaf bir şeydi. Sanırım beni daha yaşlı gösterdiği içindi. Ve onlar bunu beğenmemişti. Ve ben hep sakal istedim! Bence her erkek gençken sakal bırakmak ister. Al Pacino’yu Carlito’s Way filminde gördüm ve keçi sakalım olsun istedim. Al Pacino olmak istedim gibi bir şey. Buna hep takıntılı oldum ve maalesef tıraş etmek zorunda kaldım ve üzülmüştüm.

Zayn-Malik-Paper-Dergisi-2

Gigi Hadid hakkında:

Her zaman şunu deyip destekliyorum: Zeka’yı çekici buluyorum. Birisinden bir şey öğrendiğimde ya da bana bir şey öğrettiklerinde bu benim için çekici bir hale geliyor. Yani fiziksel görünümün çekici olması da önemli ama yaşlandıkça artık bu kişiliğe karşı daha az önem taşıyor ve anlaşamadığınız bir insanla uzun süreli bir birlikteliğiniz olmaz. Dış görünümün önemi yok.

Zayn-Malik-Paper-Dergisi-4

Sosyal hayatı hakkında:

Çok fazla dışarı çıkmayı ve partilere gitmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmeyi seviyorum ve bunun için bana bir partner lazım oluyor. Korumayı seviyorum. Bana doğru hissettiriyor. Bu akşam görüşüp muhtemelen bir film izleyeceğiz. Netflix ve rahatlama. Evet bunu çok sık yapıyoruz.

Haber

İlginizi Çekebilir