Demi Lovato Nick Jonas Belgeseli İçin Şarkı Kaydetti

Demi lovato, Nick jonas’ın Last Year Was Complicated turne belgeseli için şarkı kaydetti. Dünyaca ünlü şarkıcı yakın arkadaşı ve birlikte müzik çalışmaları içerisinde bulunduğu Nick Jonas için bir müzik çalışması gerçekleştirdi. Nick Jonas belgeseli için yeni bir şarkı kaydedeceğini açıklayan Demi Lovato ve Nick Jonas’ın ,29 haziran tarihinde başladıkları Future Now turnesi  17 eylül’de sona erecek. Bu süre zarfında ünlü şarkıcılar 42 ayrı şova çıkmış olacak.Demi lovato,son olarak yayınladığı Confident albümüyle müzik otoriteleri tarafından da olumlu yorumlar almayı başarmıştı.

Lovato Stüdyoda gergin
Stüdyo kayıtlarında oldukça hassas olduğu görülen Demi Lovato’nun kayıtlar esnasında sürekli vokallerini durdurarak kayıt ile ilgili kaygılarını prodüktöre ilettiği gözlendi. Kendi alanlarının en başarılı şarkıcıları arasında gösterilen ikili bu turne kapsamında sürekli irtibat halinde olarak birlikte iyi bir uyum yakalayıp bu uyumu müzikseverlere yansıtmayı başarmıştı.

Ortaya çıkacak bu proje hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi gelmese de üzerinde titizlikle çalışılan bu şarkısının bir hayli sevileceği düşünülüyor. Future Now turnesi kapsamında Demi Lovato’nun Confident, Nick Jonas’ın ise Last Year Was Complicated albümündeki şarkılar dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 

demi-lovato-future-now-tour-doc-compressed

Haber

İlginizi Çekebilir