Britney Spears’ın Hayat Hikayesi Sinema Perdesine Taşınıyor

Ünlü popstar Britney Spaers’ın hayatı film oluyor. The Hollywood Reporter’ın açıklamasına göre biyografi tarzında çekilecek filimin ismi de “Britney” olacak. İnişli çıkışlı bir yaşam süren Spears’ın yaşamının anlatılacağı filmde Justin Timberlake ile olan ilişkisinden, yaşadığı boşanma ve diğer iki evliğide yer alacak. Bu güne kadar magazin dünyasından öğrediğimiz hayatın bilinmeyen yönleri gözler önüne serilecek. Britney Spears’ın hayat hikayesi hakkında herşeyi açıkça gözler önüne sercek film şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya yeti.

Filmde özellikle Spears’ın boşanma dönemlerinde yaşadığı krizler ve bunalım dönemlerinin izleyenleri oldukça etkileyeceği düşünülüyor. Yaptığı evliliklerde mutluluğu bir türlü yakalayaman Britney’in,  90’lı yılların parlayan yıldızının, Mtv ile pekişen şöhretinin, internet çağıyla beraber yükselen yeni starların arasında sönmesine tanıklık edeceğiz. Ünlü starın özel yaşamıyla paralel giden müzik kariyerinde ki iniş çıkışlar ve müzik sektörünün internet çağıyla yaşadığı dönüşümde izleyiciye aktarılacak.

Young-Britney-Spears-stars-childhood-pictures-3279529-500-375

Oops!… I did It Again

1990’lı yılların başında “The Mickey Mouse Club” şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı, 5 yıllık bir aradan sonra ilk albümü “…Baby One More Time” ile müthiş bir dönüş yapmıştı. Ertesi yıl ikinci albümü “Oops!… I Did It Again” ile birçok müzik listesinin 1 numarasına oturmayı başarmıştı. Albüm ilk haftasında 1,3 milyon satarak tüm zamanların bir haftada en çok satan albümü olmuştu.

2000’li yılların gelişiyle beraber öncelikle Pepsi ile yaptığı reklam anlaşmasıyla, sonra da o dönemki erkek arkadaşı Justin Timberlake ile sürekli gündemde kalan Spears, bu dönemde arka arkaya üçüncü ve dördüncü albümünü çıkardı. Bu albümleri öncekilerine göre içerik olarak daha sanatsal, ancak satış olarak daha düşüktü. 2004’te dansçı Kevin Federlineile evlenen sanatçı bir yıl içinde ilk oğlu Sean Preston’ı, 12 Eylül 2006’da da ikinci oğlu Jayden James’i dünyaya getirdi. 2007’de Kevin Federline’den boşandı ve bunu izleyen dönemde düştüğü bunalımlar ve skandallarla gündeme geldi.

Britney Spears’ın Tuhaf Bikinisi 

Haber

İlginizi Çekebilir