2017 Pirelli takviminden ilk görüntüler ortaya çıktı

Kamera arkası görüntüleri yayınlanan takvimde; Oscar ödüllü sinema oyuncusu Nicole Kidman, Oscar ödüllü sinema sanatçısı ve model Penélope Cruz, Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre sahibi oyuncu Kate Winslet, ABD’li aktris ve şarkıcıRobin Wright ve ABD’li model ve oyuncu Uma Thurman ile birçok ünlü isim yer alıyor.

Pirelli Takvimine özel olarak hazırlanan yeni web sitesi de yayın hayatına başladı.

Sitede filmler, fotoğraflar ve çeşitli özel söyleşiler üzerinden ziyaretçilerin The Cal adıyla anılan Takvimin 50 yıllık tarihini didiklemelerini, yeni Takvimin sahne arkasını görmelerini ve yazarı Peter Lindbergh ile birlikte, Kasım sonunda açıklanacak 2017 versiyonunun doğumunu adım adım izlemelerini sağlayacak dijital bir platform oluşturuyor.

. İtalyan şirketin 2017 takvimi, dünyanın en ünlü kadın oyuncularını bir araya getiriyor. Geniş bir yaş skalasında yer alan isimlerin seçildiği yeni takvimde, 27 yaşındaki oyuncu Alicia Vikander de var, 71 yaşındaki Helen Mirren da.

2016 TAKVİMİ TERS KÖŞE YAPMIŞTI

2016 Pirelli Takvimi, 2000 yılında koreograf Mark Morris’in dansçılarının yer aldığı Pirelli Takvimi’nin de yaratıcısı olan Annie Leibovitz tarafından çekilmişti. Takvimde, farklı yaşlarda, farklı eğitim ve kariyerlere sahip, mesleki, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda üst düzey başarılara ulaşmış 13 kadın yer almıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir