Miley Cyrus Liam Hemsworth ile Gizlice Evlendi mi?

Miley Cyrus hakkında magazin dünyasına bomba gibi bir haber düştü. Life & Style’ın haberine göre Miley hamile ve bu yüzden gizlice Liam Hemsworth ile evlenmiş.  Dergi haberin devamında, ünlü çiftin sadece en yakın arkadaşları ve ailesinin katıldığı bir tören ile Malibu’daki evlerinde evlendiklerini yazdı. Miley Cyrus Liam Hemsworth hakkındaki bu haber, magazin dünyasında şok etkisi yaratan haber için herhangi bir resmi yalanlamada yapılmadı.

Miley Cyrus İnkar Etmiş

Basında yer alan hamile ve gizli evlilik iddialarına resmi bir yalanlama gelmedi. Ancak Gossip Cop adlı bir web sitesinde bu haberin aksi iddia edildi. Miley Cyrus’un özel olarak verdiği bilgiye dayandırılan web sitesi haberinde, ünlü sanatçı evlenmediğini ve hamile olmadığını açıklamış.  Life & Style ise küçük bir grup önünde sade bir törenle dünya evine giren çift daha sonra yapacakları büyük bir düğüne hazırlanıyorlarmış. Evliğin ise tamamen dünyaya gelecek bebekleri için öne alındığını belirtiyor.

Her ne kadar ateş olmayan yerden duman çıkmasada bu haber akılları karıştırdı. Hayranları büyük bir dönüşüm geçiren Cyrus’un yeni tarzı ile  bu muhafazakar davranışı bir türlü uyuşturamıyor. Hemsworth’un ailesinin baskısının Cyrus’u bu gizli evliliğe zorlamış olması olası. Ani evlilik kararlarıda şok etkisi yaratmıştı. ünlü çiftin aşk hayatı hayranları ve basını şaşırtmaya devam edeceğe benziyor.

Tüm bunların gündemde kalmak adına yapılıp yapılmadığı ise diğer bir merek konusu. Bilindiği üzere 2015 yılında yayınladığı “Miley Cyrus & Her Dead Petz” albümünde istediği başarıyı yakalayamamıştı.

miley-cyrus-liam-hemsworth-090216-compressed

Haber

İlginizi Çekebilir