Kanye West Yeni Klibiyle Olay Yarattı

Son albümü “The Life of Pablo”‘yu Şubat ayında yayınlamıştı. Albümden çıkan ilk single olan ‘Famous”ın videoklibi George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, (kavgalı olduğu) Taylor Swift, (eşi) Kim Kardashian, (eşinin sex tape’i olan) Ray J.,  (eski sevgilisi)Amber Rose, (kayınpederiyken cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren) Caitlyn Jenner ve Bill Cosby gibi isimlerin modellerini çıplak bir şekilde yatakta yan yana yatarken gösteriyordu ve büyük olay yaratmıştı.

Kanye bir kez daha ‘Fade’ videosuyla gündemde. Premieri MTV Video Müzik Ödülleri (VMA)’nde gerçekleşen ve albümden çıkan 3. single olan ‘Fade”in videoklibi önce Tidal üzerinden, daha sonra ise diğer mecralardan yayınlandı. Klipte Amerikalı şarkıcı Teyana Taylor’ı, 80’lerin ünlü filmi ‘Flashdance”in sahnelerini anımsatan bir spor salonunda inanılmaz vücuduyla seksi bir şekilde dans ederken izliyoruz.

Klibin yönetmeni Eli Russell Linnetz, çekimlerde 70 ve 80’li yılların porno estetiğinden faydalandığını söylüyor. Klipte ayrıca Teyana Taylor’ı eşi olan ünlü NBA yıldızı, Cleveland Cavaliers guardı Iman Shumpert ile cüretkar sahnelerde de görüyoruz. İşin ilginç kısmı ise klibin sonunda koyunların olması. Evet koyunlar…

Haber

İlginizi Çekebilir