Liam Payne de solo albüm için çalışmalara başladı

 One direction grubun ara vermesinin ardından solo müzik kariyerine başlayan Liam Payne yeni müzik albümünün geleceğini müzikseverlere müjdeledi. solo müzik kariyerinin başarılı geçeceği düşünülen şarkıcı bu albüme dair single çalışmasını ne zaman yayınlayacağını ise henüz açıklamadı.

Capitol Records’la sözleşme imzalayan Payne’in arkasında David Beckham’ın yaratıcı ekibi olacak.

Dağılıyor mu, dağıldı mı soruları bir yana, One Direction ekibi tek tek solo projeleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Zayn Malik’in solo albümü sonrası, ekipten ilk haber Liam Payne’den geldi. Liam Payne, ilk solo albümü için Capitol Records’la el sıkıştı.

Payne’in en büyük destekçisi ise eski futbolcu David Beckham. Beckham’ın reklam ve halka ilişkiler faaliyetlerini yürüten ve aynı zamanda eski futbolcunun yakın arkadaşları olan Simon Oliveira ve Matthew Kay, Liam Payne‘in solo kariyerini yönetecek.

One Direction‘un diğer üyesi Harry Stlyes ise Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk ile sinemaya hızlı bir giriş yaptı. Solo kariyerine çok önceden başlayan Zayn Malik’ten sonra gözler grubun sessiz elemanları  Niall Horan ve Louis Tomlinson‘a çevrildi

one-direction-press-2013-650

Haber

İlginizi Çekebilir