Shawn Mendes hayranı ile çıkmayı düşünüyor

Mercy isimli şarkısıyla oldukça beğenilen genç şarkıcı Shawn Mendes, american music awards gecesi kırmızı halıda yaptığı röportaj ile genç kızlara yeşil ışık yaktı. E! News için özel bir röportaj yapan genç şarkıcı, sorulara içtenlikle cevap verdi. 

Muhabirin sorduğu “bir hayranınızla çıkar mısınız”  sorusuna verdiği cevap ise, onun gibi bir yıldızdan beklenmeyecek kadar şaşırtıcıydı.  18 yaşındaki genç yıldızın bu soruya  şöyle cevap verdi “Kesinlikle çıkarım. Sanırım böyle şeylerde kurallar yok değil mi?, bir kaç günlük bir deneme ile bununla başa çıkıp çıkamayacağına bakarım, bu kaos ile başetmeyi becerebilen biri ile çıkarım”

Bu cevap, Shawn Mendes ile çıkma hayalleri kuran genç kızlar için bir umut ışığı yakıyor olabilir

112215-ap-amas-shawn-mendes-img

Shawn Mendes kimdir?

Shawn Peter Raul Mendes  Kanadalı şarkıcı ve şarkı sözü yazarı.

8 Ağustos 1998 tarihinde doğdu. Babası Portekizli olup annesi İngilizdir. Annesinin adı Karen, babasının adı Manuel’dir. Ayrıca Aaliyah adında bir kız kardeşi var. Keşfedilişi ise Vine sayesinde oldu. Vine hesabına yüklediği coverlar ile menajeri Andrew Gentler tarafından keşfedildi. Daha sonra menajeri ile Island Records ile anlaşma yaparak profesyonel şarkıcılığa başladı. Austin Mahone ’un tur konserlerinde konuk sanatçı olarak sahne aldı. The Vamps grubu ile de “Oh Cecilia” şarkısında düet yaptı. İlk single çalışması “Life of the Party” oldu. Daha sonra “Show You”, “The Weight”, “One of Those Nights” ve “Something Big” şarkılarını çıkardı. Shawn, büyük bir Eminem hayranı. Bir röportajında, “O çok yetenekli, kimse onun yeteneğiyle boy ölçüşemez. Onunla düet yapmaktan büyük mutluluk duyardım.” diyerek, Eminem’e olan hayranlığını dile getirdi. Eski bir röportajında domatesten nefret ettiğini, kimsenin yememesi gerektiğini belirtti

2014 yılında Taylor Swift ‘in turnesinde ön sanatçı olarak açılış yaptı. Albümü Handwritten ile büyük başarı yakalamış, Life of The Party şarkısıyla uzun bir süre 1 numara olarak kaldı.

2015 yılında ise “Stitches” şarkısı ile adından söz ettirdi.

2016 yılında çıkardığı ‘Illuminate’ albümü ile büyük başarılar yakalamış, pop dünyasında saygınlığını arttırdı. 18 yaşında bu kadar başarıya sahip olan Mendes, Spotify ‘ın 20 yaş altı en başarılı insanlar listesine girmiş, hem de Time dergisi’nde yer buldu.

Haber

İlginizi Çekebilir