Mariah Carey Alışverişini Kendi Yapıyor

90’lı yıllara müziği ve sesi kadar güzelliği ile damga vuran isimlerden biri de kuşkusuz Mariah Carey.  Busta Rhymes ile düet çalışması olan I Know What You Want akılardaki tazeleğini hala koruyor. Uzun yıllar basından uzak geçen bir hayatın perde arkasında eşi James Parker‘ın olduğu oldukça fazla yazılıp çizilmişti. Mariah Carey Alışverişini Kendi Yapıyor iddası geçtiğimiz günlerde fotoğraflara da yan

Kayıp Yılların Acısını Çıkarıyor

Ünlü pop starın James Parker ile ayrılığının ardından sıkça basında yer bulması, basından uzak kaldığı yılların acısını çıkartıyor yönünde yorumlara neden oldu. İlerliyen yaşına rağmen hala göz kamaştıran güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Carey, bir süper marketten çıkarken görüntülendi. Derin göğüs dekoltesi ile ilgi odağı olan ünlü şarkıcının kendi alışverişini kendisin yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Mariah Carey 1990’lı yılların en çok albüm satan kadın şarkıcı, 1990’lı yıllarda her yıl 1 numaraya ulaşmış single’ları bulunan tek şarkıcı ve tüm zamanların en çok satan kadın R&B/Hip-hop şarkıcısı unvanlarına sahiptir. Aynı zamanda, ABD’de en çok 1 numaraya ulaşmış single’ı olan kadın şarkıcı ve Elvis Presley ile beraber en çok 1 numaraya ulaşmış single’ı olan ikinci şarkıcıdır (ABD’de 18 tane 1 numara single’ı vardır). Soundscan döneminde en çok satan kadın müzisyendir. Carey aynı zamanda çok kuvvetli (modern müzikte yedi, klasik müzikte beş oktav) (G2-G#7) ve tiz bir sese sahip olmakla birlikte yükses frekansta şarkı söyleyen şarkıcıların başında gelir.

Haber

İlginizi Çekebilir