Hamile Irina Shayk’ın Çok Erotik Love Video’su

Victoria’s Secret’in güzel meleği hamileliği nedeniyle bu yıl Paris’te düzenlenen moda şovuna damgasını vurdu. 30 yaşındaki Rus güzel ilk çocuğuna sürpriz bir video hediye etti. Love takvimi için unutulmaz Ghost şarkısı seçildi. Hamile Irina Shayk’ın Çok Erotik Love Video’su  yeni yılın ilk bombası oldu.

irina-shay-love-takvim

Hayalet Müziği İle Erotizm Birleşti

Rus güzel seramik çamuruna Hayalet (Ghost) müziği eşliğinde şekil vermeye çalışırken ortaya oldukça ateşli sahneler çıkıyor. İlerleyen hamileliğine rağmen güzeliğinden hiçbir şey eksilmemiş. Karnı burnunda güzel usta bir seramikçi edasıyla çamura şekil verirken izleyenleri mest ediyor.

Phil Poynter’in yönetmeliğini yaptığı kısa videoya Love Ghost adı verildi. 1990 yılların aşk şarkısı Hayalet (Ghost) bir kez daha izleyenleri başka diyarlara götürmeyi başarıyor.

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’dan ayrıldıktan sonra aktör Bradley Cooper ile aşk yaşayan manken Irina Shayk, dün gece ilk kez Paris’te düzenlenen 2016 Victoria’s Secret Fashion Show’a damga vurdu. Yılın en görkemli moda gecesinde ilk kez podyuma çıkan 30 yaşındaki Rus modelin giydiği çamaşırlarda hamileliği yüzünden göbeğini kapatması gözlerden kaçmadı.

 

Irina Shayk’ın hamilelik iddiaları ilk kez gündeme gelmiyor. Daha önce Cristiano Ronaldo’dan bebek beklediği iddia edilen Rus mankenin; 69. Cannes Film Festivali’nde 18 Mayıs’ta gerçekleşen “La fille inconnue” prömiyeride giydiği kıyafet ve dikkat çeken göbeği nedeniyle hamile olduğu öne sürülmüştü.

Haber

İlginizi Çekebilir