Taylor ve Zayn ile Fifty Shades Darker Düeti

Sevgili Taylor Swift ve Zayn Malik hayranları,sürpriz bir yeni yıl hediyesine hazır mısınız? Fifty Shades Darker filmi için haftaları sayarken, filmin soundtrack albümünde yer alan I Don’t Wanna Live Forever şarkısı birkaç saat önce Amerika’da yayınlanmasına rağmen müzik listelerine birinci sıradan giriş yaptı. Bu başarıdaki en büyük etken Taylor Swift ve Zayn Malik. İki yıldız güçlerini Fifty Shades Darker filmi için birleştirerek, 2016’nın en çok konuşulacak düetine imza attı.

Taylor Swift ve Zayn işbirliğinde Gigi Hadid’in parmağı var mı dersiniz? Bizce var. The Guardian’ın ‘hafif dumanlı orta tempo’ olarak değerlendirdiği şarkıda, Gigi’nin Zayn’ın boynuna sarılarak sağa sola salındığını şimdiden hayal edebiliyoruz.

Şimdilik sadece Amerikan iTunes Store’dan indirilebilinen şarkının haberi, Taylor Swift’in Twitter hesabında paylaşmasının ardından saatte 15 bin retweet alarak yeni bir rekora doğru koşuyor.

Şarkının sahibi ünlü müzisyen ve besteci Jack Antonoff bu düet için: “Hayatımda yazıp kaydettiğim en hızlı şarkı bu. Ev ortamında oluştu ve çıktı. Bu şarkıyı Taylor ile evde otururken birlikte yazdık. Zayn ise kendi bölümlerini Los Angeles’ta kaydedip yolladı.” diyor.

https://www.numberone.com.tr/2016-12-09/taylor-swift-zayn-malik-i-dont-wanna-live-forever-mp3-dinle/

Haber

İlginizi Çekebilir