Justin Bieber VMA 2016 Ödül Töterine Neden Katılmadı?

2016 Mtv VMA Müzik ödüllerine katılmayan isimlerden biri de Justin Bieber oldu. 28 Ağustos pazar gecesi düzenlenen tören sırasında Justin Bieber, Los Angeles’ta sahibini tanıdığı bir bara giderek alkol alıp Karaoke yaptı. İki dalda aday gösterilen pop starın kaybetmeyi göze alamadığı için ödül törenine katılmadığı söylendi.  Daily Mailin haberine göre Jerry Lee Lewis’in “Great Balls Of Fire” şarkısını seslendirmeden önce alkol aldığı görüldü. Justin Bieber VMA 2016 ödül törenine neden katılmadı?

justin-bieber-skips-vmas-620x413

Justin Kazanamayacağını Biliyordu

Saat 10:00 sularında korumaları ile bar kapısına gelen ünlü şarkıcı’nın  sahibini tanıdığı bir barı seçtiği, çünkü o gece sarhoş olmak istediği belirtildi. Adeta iki dalda bulununan adaylığını kazanamayacağını biliyordu. Oldukça sessiz ve üzgün olduğu gözlenen ünlü şarkıcının bar sahnesinde şarkı söyleyerek mutlu olmaya çalıştı. 2010 yılı “Baby” ile en iyi yeni sanatçı, 2011 yılı “U Smile” ile erkekler en iyi video VMA ödülünü kazanan Bieber, 2011 yılından bu güne bir çok dalda aday olduğu VMA’ ödül kazanamadı.

Sorry parçasıyla Yılın Videosu ve En İyi Pop kategorilerinde, Purpose: The Movement en iyi çıkış yapan uzun video kategorisinde aday gösterilen Bieber için 2016 VMA’da tam bir hüzün ile sonuçlandı. Sorry parçasının Justin için yeniden bir çıkış olduğu müzik otoritelerince söyleniyordu. Müzik listelerinde hızlı yükselişi bu parçanın ödül alacağına olan hissleri artımıştı. Ancak Justin Bieber ödül alamayacağından o kadar emindiki, ödül törenine katılma cesaretini gösteremedi.

https://www.instagram.com/p/BJsAOkMB9IT/

https://www.instagram.com/p/BJsATcmhJ4B/

Haber

İlginizi Çekebilir