Selena Gomez “Islak Öpücük Favorim”

Selena Gomez aşklarıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.  Güzel yıldızın kendisinin çok romantik biri olduğunu ve aşık erkek tarafından öpülmeyi çok sevdiğini söyledi.

Favorim Islak

Son günlerde The Weeknd ile aşk yaşayan Gomez bu ilişkisini gizlemeden göğüslerini gere gere yaşıyor. Sarılarak, yürüyerek, konuşarak bir çok kare düştü magazine ancak 3-4 gün önce ikilinin ilk öpücüğüne hep beraber şahit olduk. Selena ateşli bir kadın olarak kırmızı bomber ceketiyle The Weeknd’i öperek sevgilisinin ayaklarını yerden kesti. Fotoğraftaki mekandan anlaşılıyor ki ikili romantik bir akşam yemeği sonrası romantik anlara imza attı. The Weeknd ile ne kadar mutlu olur Selena bilemeyiz ancak öpüşürken kendini The Weeknd’in kollarına bıraktığı gözlerden kaçmıyor. Selena The Weeknd ile ıslak öpüşmeyi keşfettiğini ve oldukça hoşuna gittiğini belirtti.

 

Justin İlk Göz Ağrım

Selena Gomez’in uzun süre vazgeçemediği, her yerde birlikte boy boy fotoğraflarının bulunduğu bir zamalar uzatmalı sevgilisi Justin Bieber ile öpüştüğü çok fazla  kare var. Bir zamanlar adeta onların öpüşmelerini takip ediyorduk. Her gittikleri yerde öpüşerek en az bir poz veriyorlardı. Justin hayranları Selena’ya, Selena hayranları ise Justin’e bileniyorlardı böylece. Selena’nın Justin ile yaşadığı aşk daha masum geliyordu sanki bize. Birlikte büyüdüler onlar. Öpüşmeyi de birlikte öğrendiler diyebiliriz. Her fotoğrafta biraz daha iyi öpüştüklerini gözlemledik. Bu öpücüklerin romantik ve masum öpücükler olduğuna eminiz.

 

Kadın Olduğumu Hissetirdi

Selena’nın adının aşk dedikodularına karıştığı Orlando Bloom ile sadece bir kare fotoğraf düştü magazine. Siyah, gizli çekim ve yasak aşk tadında bir fotoğraftı bu. Selena ve Orlando’nun aralarında geçen bu özel an Selena’nın hayranları tarafından tam bir hayal kırıklığıydı. Çünkü Justin ile beraber büyüyen Selena’ya gizli saklı aşk yaşamasını yakıştıramadı ‘Selena fanları’. Bu kare mazide kaldı ancak gönüllerde yara açtı diyebiliriz. Ateşli ve şehvetli olduğu gözlenen bu öpüşme belki de sondu. Selena bu aşk için ise şok bir açıklamada bulundu. Orlando’nun kendisini kadın gibi hissettirdiğini açıklayan ünlü şarkıcı sanki Bieber’dan intikam alıyordu.

Haber

İlginizi Çekebilir