Britney Spears’ın olay olan şemsiyesi satılıyor

2007 yılında saçlarını kazıtan ve tedavi görmek için yattığı rehabilitasyon merkezinden kaçan Britney Spears çok konuşulan bir skandala imza atmıştı.
Eski eşi Kevin Federline’ın evine giden Spears, kapı açılmayınca öfke krizi geçirmiş; arabasından aldığı şemsiye ile önce basın mensuplarına saldırmış sonra da gazetecilerin arabasını tekmeleyip şemsiyesiyle camlarını kırmaya çalışmıştı.

OLAYIN 10. YILI

Britney Spears’ın, fotoğraflarını çektiği için saldırdığı paparazi Daniel Ramos, olay olan yeşil şemsiyeyi satmaya karar verdi. 2007 yılında yaşanan ve gündeme oturan olayın 10’uncu yılında Ramos, şemsiyeyi açık artırmayla satacağını açıkladı. Paparazi, elde edilecek gelirin yarısını Spears’ın seçeceği bir hayır kurumuna bağışlayacağının da müjdesini verdi.

EN BÜYÜK HATASI DEĞİL

Britney Spears, kariyerininen kötü dönemiyle ilgili yaptığı bir açıklamada “Eski kocam ile çektiğim ‘Chaotic’ adlı mini belgesel; saçlarımı kazıtmamdan, şemsiye ile gazetecilere saldırmam hatta romantik komedi filmi Crossroads’da rol almamdan daha kötüydü” demişti.

Haber

İlginizi Çekebilir