Shawn Mendes Müzikal Bir Filmde Oynayacak!

18 yaşındaki şarkıcı The Hollywood Reporter isimli sitesinin yaptığı raporlara göre Summer Of Love isimli bir müzikal filmde rol alacak. Senaryosu Ivan Reitman tarafından yazılacak olan filmin henüz detayları ise belli değil.

https://www.numberone.com.tr/2015-06-29/shawn-mendes/

Shawn Peter Raul Mendes  8 Ağustos 1998’de Kanada’da doğdu Babası Portekizli olup annesi İngilizdir. Annesinin adı Karen, babasının adı Manuel’dir. Ayrıca Aaliyah adında bir kız kardeşi vardır. Keşfedilişi ise Vine sayesinde olmuştur. Vine hesabına yüklediği coverlar ile menajeri Andrew Gentler tarafından keşfedilmiştir. Daha sonra menajeri ile Island Records ile anlaşma yaparak profesyonel şarkıcılığa başlamıştır. Austin Mahone ’un tur konserlerinde konuk sanatçı olarak sahne almıştır. The Vamps grubu ile de “Oh Cecilia” şarkısında düet yapmıştır. İlk single çalışması “Life of the Party” olmuştur. Daha sonra “Show You”, “The Weight”, “One of Those Nights” ve “Something Big” şarkılarını çıkarmıştır. Shawn, büyük bir Eminem hayranıdır. Bir röportajında, “O çok yetenekli, kimse onun yeteneğiyle boy ölçüşemez. Onunla düet yapmaktan büyük mutluluk duyardım.” diyerek, Eminem’e olan hayranlığını dile getirmiştir. Eski bir röportajında domatesten nefret ettiğini, kimsenin yememesi gerektiğini belirtmiştir.

2014 yılında Taylor Swift ‘in turnesinde ön sanatçı olarak açılış yapmıştır. Albümü Handwritten ile büyük başarı yakalamış, Life of The Party şarkısıyla uzun bir süre 1 numara olarak kalmıştır.

2015 yılında ise “Stitches” şarkısı ile adından söz ettirmiştir.

2016 yılında çıkardığı ‘Illuminate’ albümü ile büyük başarılar yakalamış, pop dünyasında saygınlığını arttırmıştır. 18 yaşında bu kadar başarıya sahip olan Mendes, Spotify ‘ın 20 yaş altı en başarılı insanlar listesine girmiş, hem de Time dergisi’nde yer bulmuştur.

Haber

İlginizi Çekebilir