Lady Gaga ve Bradley Cooper’ın Filminden İlk Görüntü Yayınlandı

Warner Bros. Pictures bir yeniden çekime daha imza atıyor. ilk olarak 1937 yılında çekilen, daha sonra 1954 ve 1976 olmak üzere toplamda 3 defa beyazperdeye uyarlanan bir klasik olan A Star is Born, başrollerine Bradley Cooper ve dünyaca ünlü müzik ikonu Lady Gaga ile bir kez daha beyazperdede olacak. Filmden ilk kare yayınlandı.

Cooper filmin başrolünün yanı sıra yönetmenliğini de üstlenen isim olacak. Cooper’ın ilk yönetmenlik denemesi olacak olan yapımın kadrosunda Andrew Dice Clay ve Sam Elliott da yer alıyor. Oscar adayı görüntü yönetmeni Matty Libatique ve 3 Oscar adaylığı bulunan kurgucu Jay Cassidy de filmin teknik kadrosuna dahil oldu.

Filmin bir diğer başrolü olan Lady Gaga, bu kez gerçek ismi olan Stefani Germanotta ile kadroda yer alıyor. Film, Gaga’nın ilk beyazperde başrolü olacak. Gaga filmin başrolünü üstlenmenin yanı sıra film için orijinal şarkı besteledi ve filmde performans sergileyecek.

Film, yetenekli ancak bilinmeyen Ally’yi keşfedince düşüşün eşiğine gelen bir country müzik yıldızı olan Jackson Maine’i temel alacak.

İkili tutkulu bir aşk yaşamaya başlar ve Jack, Ally’yi spot ışıklarıyla buluşturur. Ally’yi şöhrete kavuşturan Jack, Ally’nin kariyerinin hızla kendisininkini gölgede bıraktığını fark eder. Jack kaybolan ihtişamıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır…

Film Amerika’da 28 Eylül 2018’de vizyona girecek.

Haber

İlginizi Çekebilir