En Hızlı Büyüyen Facebook Medya Sayfası Number1

1.853.621 toplam fan sayısına ulaşan Number1 Fm facebook sayfası Türkiye’deki radyo sayfaları sıralamasında 1 Numarada. Social Bakers’ın medya kategorisinde en hızlı yükselen  sayfa olmayı da başardı.

Gücünü gençlikten alan Number1 Fm’nin günlük ortalama artış miktarı +5000′ lerde. Tamamen organik beğenme ile takipçi sayısını artıran Number1 Medya Grubu bu başarısını tamamen internet ekibinin azimli ve istikrarlı çalışmasına borçlu.

Sosyal medya ve numberone.com.tr üzerinden dinleyici ve izleyicileri ile 7/24  interaktif şekilde etkileşim halinde olan Number1 Medya son 10 yılda internet alanında 1 Numara olmayı başardı. 10 yıldır en çok ziyaret edilen Top 40 listesi olmayı başaran numberone.com.tr  google’da en çok aranan müzik sitesi.

 

Dönüşüm Şart

Number1 internet depertamının başında Olan Erdal İşleyen’in yaptığı açıklamada ‘Yola çıktığımız ilk günden itibaren internetin ve içeriğin gücüne inandık. Bu felsefe bizi başarıya taşıyan en önemli etken oldu.’ dedi. İnternet geliştirme ve sosyal medya uzmanı S. Levent Ataoğlu ise başarının sırını dönüşüme ve gelişime açık olmaya bağladığını açıkladı.

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir