Demet Akalın, Demet Şener arasındaki savaş alevlendi

Demet Akalın ile İbrahim Kutluay, 1998-2001 yılları arasında birliktelik yaşamıştı. Kutluay, evlenmelerine kısa bir süre kala Demet Şener’e aşık olmuştu. 2005’te evlenen ve 2 çocukları olan Kutluay-Şener çifti, yaklaşık bir ay önce boşandı. Fakat, Akalın ile Şener, arasındaki 16 yıllık savaş hiç bitmedi.

Demet Şener ve Demet Akalın önceki gün aynı mekânda karşılaştı. Mekan çıkışı “Demet Hanım’la selamlaştınız mı” sorusunu Şener, “Demet Akalın’ı tanımıyorum, neden selam vereyim?” diye yanıtladı.

Akalın da eski mankenin sözlerine sert bir yanıt verdi: “Ona bir teşekkür borçluyum. Ben çoluklu çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim seneler sonra.” Bu sözlerin ardından Demet Şener’in avukatı Aslı Hatemi şarkıcıya dava açacaklarını belirtti. İşte o açıklama…

“Akalın, müvekkilim hakkında kamuoyu önünde aşağılayıcı, küçük düşürücü ve gerçek dışı beyanda bulunmuştur. Müvekkilim ne dul ne de işsizdir. Müvekkilim dul olsa idi dahi hiç hoş olmayan bir beyandır. Gerçeği yansıtmayan bu polemik ile ilgili hukuki yollara başvuracağız. Demet Şener ne yuva yıkmıştır ne de herhangi birini başkasının elinden almıştır. Son olarak kimin ne zaman dul, işsiz ve çoluklu çocuklu kalacağı da sadece Allah’ın takdir edeceği bir durumdur.”

Haber

İlginizi Çekebilir