Prens Harry ve Meghan Markle’ın ilk dansı Ed Sheeran eşliğinde olacak

Yarın yılın düğünüyle birliktelikleri resmiyete dökecek olan Prens Harry ve Meghan Markle eğer trendlere uymak istiyorlarsa ilk danslarını Ed Sheeran ile yapacak gibi görünüyor. Spotify verilerine göre bu sene, Sheeran vs Sheeran düğün çalma listesi yarışında, sanatçının Perfect isimli şarkısı, daha önce birinci sırada yer alan Thinking Out Loud adlı şarkısının da önüne geçerek dünya genelinde ilk dans için en çok tercih edilen şarkılar listesinde 2018’in yıldızı oldu.

Ed’in bugünlerde romantizmin kralı olduğu açık ama liste aynı zamanda, Etta James’in At Last ve Elvis Presley’in Can’t Help Falling in Love gibi ilk dans klasiklerinden, Bruno Mars’ın Marry You ve John Legend’in All of Me adlı şarkısı gibi modern romantik balatlara kadar çiftlerin müzik zevklerini de ortaya koyuyor.

İddialı tüm düğün çalma listelerinde Spotify kullanıcıları, Whitney Houston’un I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) gibi daha eski şarkılarla Mark Ronson’ın Uptown Funk gibi daha yeni şarkıları dans pistinde bir araya getiriyor.

Her ne kadar kraliyet davetli listesinde olmasanız da düğün sezonunun tadını çıkarın ve en popüler ilk dans & düğün şarkıları eşliğinde Ed Sheeran’ın da şarkısında dediği gibi ister karanlıkta ister çimlerde yalınayak dans etmeye başlayın.

Haber

İlginizi Çekebilir