Ferhat Göçer müziği bırakıyor mu?

Ferhat Göçer, sahnede sürekli takım elbise giymesi hakkında, “Beni takım elbisesiz sahnede göremezsiniz. Belki yaz sahnelerinde açık renkli giyerim ama yine takım elbise üzerimde olur. Kendimi böyle rahat hissediyorum. Yaklaşık olarak gardırobumda 300 kadar siyah takım elbisem var. Her birinin ayrı ayrı ufak ayrıntılarında güzel farklılıkları var” dedi.

“TEK ÖĞÜN İYİ”

Sürekli fit görünen sanatçı, sırrını açıkladı:”Belli bir yaştan sonra fit kalmak çok zor. Spor yapmak lazım, gece yemeği kesmek gerek. Metabolizmayı sürekli hızlı tutmanız lazım. İnsan aç karnına yatınca uykusunda bile kilo veriyor. Kendime özel uyguladığım bir rejimim var. Normal günlerde bazen bir öğüne kadar düşebiliyorum. Bana göre 3 öğün yemek yalan bir şey. Günde makul saatte tek öğün yemek muazzamdır”şeklinde konuştu.

“DİJİTAL BAŞKA”

Yeni bir sinema filminin soundtrack parçasını hazırladığını söyleyen sanatçı, sürpriz bir cover parça yapacağını da duyurdu.

Bundan sonra albüm yapmayı düşünmediğini vurgulayan Göçer,”Bundan sonra albüm yapmayı düşünmüyorum. Eskiden adı müzik mağazası olan yerlerde artık cd ve kaset görmüyoruz. CD ve kaset gördüğümüz tek yer benzinciler. Onlara da “Satıyor musunuz?” diye sorduğumda artık satılmadığını söylüyorlar. Artık cd satış döneminin bittiğini düşünüyorum. CD satışının olmadığı bir çağda 11-12 tane şarkıyı aynı anda çıkartmak kendini kandırmak gibi bir şey. O yüzden tek şarkı çıkarın, güvendiğiniz şarkıyı çıkarın, balon şarkı çıkarmayın, şarkınıza sahip çıkın. Bana göre işin özeti bu. Dijital dünya bambaşka bir dünya. Buna hazırlıklı olmak lazım, iletişimin güçlü olması lazım”açıklamasını yaptı.

 

Haber

İlginizi Çekebilir