Selena Gomez hastaneye kaldırıldı!

Eski sevgilisi Justin Bieber ile manken Hailey Baldwin’in evleneceği haberlerinin çıkmasının ardından sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen kötü mesajlara daha fazla dayanamayan Selena Gomez hastaneye kadırıldı. Edinilen bilgilere göre Gomez, zihinsel sağlık tesisinde tedavi görüyor.

PSİKOLOJİSİ VE SAĞLIĞI İYİ DEĞİL

Genç şarkıcı Selena Gomez, geçtiğimiz iki hafta süresince iki kez hastaneye yatırıldı. Şimdi ise Selena Gomez yaşadığı duygusal çöküntü nedeniyle bir sağlık tesisinde tedavi görüyor.26 yaşındaki Gomez, geçtiğimiz ay Los Angeles’taki bir tıp merkezine yatmış ve buradaki kontrollerinde düşük akyuvar sayısına sahip olduğu ortaya çıkmıştı.

ÜZÜNTÜLER ÜSTÜSTE GELİNCE KALDIRAMADI

Geçtiğimiz yıl böbrek nakli geçiren Gomez’in, bu nakil sonrasında yaşadığı yan etkilerden ve eski sevgilisi Justin Bieber’ın kısa sürede evlilik kararı almasının sonrasında girdiği depresyon yüzünden hastaneye kaldırıldığı da konuşulanlar arasında.

DAVRANIŞ TERAPİSİ GÖRÜYOR OLABİLİR

Bu iddialar arasında en ciddi olanını ise TMZ adlı magazin dergisi ortaya attı. Derginin haberinde, Gomez’in geçmişte diyalektik davranış terapisi aldığını ve aynı türden bir tıbbi bakım gördüğünü belirtti.

BU TERAPİYİ GÖRENLERDE OLAN SORUNLAR

Bu terapiyi gören hastalarda; kendine zarar verme, intihar davranışı, depresyon, yeme bozuklukları ve travma sonrası stres bozukluğu gibi birçok akıl sağlığı sorunu olabiliyor.

Haber

İlginizi Çekebilir