Pink’e kızından ev yapımı Grammy ödülü

2017’de yayınladığı Beautiful Trauma albümüyle “en iyi pop albümü” dalında Grammy’ye aday gösterilen Pink, ödülü Ariana Grande’ye kaptırdı.

Ariana Grande, 61. Grammy (Grammy 2019) Ödülleri’nde 2018’de yayınladığı Sweetener albümüyle “en iyi pop albümü” ödülü kazandı.

İki yaşındaki oğlu hasta olduğu için evde ona bakan ve Grammy Ödül Töreni’ne katılmayan Pink, “Sanırım bu, kaybettiğim 20’nci Grammy adaylığım. Her zaman dahil olmaktan gurur duydum. Şimdi hasta bebeğimi küvete sokuyorum. Tüm adayları kutlarım. İyi eğlenceler” şeklinde tweet atmıştı.

Pink, daha sonra Instagram hesabından yedi yaşındaki kızı Willow’un fotoğrafını paylaştı. Willow, Grammy kazanamayan annesi için ev yapımı Grammy ödülü hazırlamıştı.

Pink, kızının kendisi için yaptığı Grammy ödülü fotoğrafının altına, “Teşekkürler çocuklar. En sevdiğim ödül” yorumunu yazdı.

İki çocuk annesi Pink, geçen yıl People dergisi tarafından “dünyanın en güzel kadını” ilan edilmişti.

People dergisi, gerçek adı Alecia Beth Moore olan Pink’i, “Tüm bu kutuları kontrol eden bir kadın. Şarkıcı, anne ve bir rol model; dürüstlüğü, mizah anlayışı, kendine güveni, katıksız star gücü onu yeryüzünün en sevilen ve etkileyici eğlence insanlarından biri yapıyor” şeklinde tarif etmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir