İşte Mehmet Ali Erbil’in yeni sevgilisi Melike Çamlıoğlu

Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (65), eski günlerine geri döndü. Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu (25) ile sevgili olduğunu katıldığı yayında açıkladı. İkili birlikte yayına bağlanıp yaş farkını da tiye aldı.

İşte Mehmet Ali Erbilin yeni sevgilisi Melike Çamlıoğlu...

Erbil, stilist sevgilisi Melike Çamlıoğlu’nun iş hayatındaki başarısını vurgulayarak “Kendisi stilistimdi. Benim bütün sahne kıyafetlerimi yapıyordu. Aramızda yaş farkı var ama aynı dili konuşuyoruz. Karşılıklı oldu, samimi söylüyorum ne o bana yazdı ne ben ona yazdım. Üç ayı var ilişkinin. Bir sene içinde hiçbir yanlışımı görmedi. Arkadaşlar ben uzun süredir ilk defa bir kız için İzmir’in en uzak ilçesine gittim, Tire’ye ve 6 saat uğraştım. Korkmuyorum, güveniyorum Melike’ye. Çocukların şimdi haberi olacak. Bakalım Yasmin ne yapacak, en çok onu merak ediyorum yedi köyü dağıtır” dedi.

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Melike Çamlıoğlu arasında 40 yaş fark var. Çamlıoğlu 25, Erbil ise 65 yaşında.

Ben çapkın seviyorum

Erbil’in sevgilisi Melike Çamlıoğlu “Ortadoğu’yla iş yaparken Mehmet Ali Erbil’i giydirmeye başladım, onu giydirmek çok keyifli. İki yıldır çalışıyoruz. Ben çapkın seviyorum. Dıştan öyle gözüküyor ama iç dünyasında tek yaşıyor” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir