Avril Lavigne: Ölmedim, yaşıyorum

2000’li yılların en popüler müzisyenlerinden olan ünlü şarkıcı Avril Lavigne, herkesin gerçek Avril Lavigne olduğuna inanmasını istiyor.

Avustralya’da bir radyo programına katılan 34 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, 15 yıl önce öldüğü ve yerine ona çok benzeyen birinin geçtiği şeklindeki komplo terorilerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

“Bazıları benim gerçek ben olduğuma inanmıyor. Bu çok garip!” diyen Lavigne, “Neden böyle düşünüyorlar, anlamıyorum” ifadesini kullandı.

Geçen yıl, ünlü rock yıldızının aslında yıllar önce intihar ettiği ve yerine oyuncu Melissa Vendella’nın geçtiği iddiası sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

Pop-punk türü müziğin prensesi olarak kabul edilen şarkıcının 15 yıl önce çıkardığı ilk albümü ‘Let Go’nun başarısını tekrar yakalayamadığı ve dedesini kaybederek bunalıma girdiği biliniyordu.

Lavigne’in yakalandığı Lyme hastalığı nedeniyle içe kapandığı ve sonunda da intihar ettiği iddia edilmişti.

Bu intihar sonrası müzik şirketinin harekete geçerek ünlü şarkıcının başarısını sürdürmek için benzeri olan Vendella’yı eğitip yerine koydukları öne sürülmüş, müzik şirketinin, 2000’li yılların en hızlı yükselen isimlerinden biri olan Lavigne için ailesinin yas tutmasının da önüne geçerek olayı gizlediği belirtilmişti.

Brezilya’da yayınlanan bir blogdaki yazı üzerine yayılan Avril Lavigne’in öldüğü iddiası sosyal medyada tartışma konusu olurken, bazı hayranları, gizemli bir şekilde şarkıcının çillerinin ve benlerinin yok olmasına dikkat çekmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir