Minik Aylan'ın son fotoğrafı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaçak yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan mültecilerin botlarının batması sonucu hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğunun cenazesi İstanbul’a getirildi. Batan bottan düşüp boğularak yaşamını yitiren 3 yaşındaki Kobanili Aylan Kurdi’nin seyahatten 6 saat önce Akyarlar sahilinde uyurken çekilen son fotoğrafı da ortaya çıktı. Talihsiz yavru, annesi ve kardeşiyle birlikte ölümden kaçtığı Kobani’de toprağa verilecek.

AYLAN’IN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 

Minik Aylan’ın son uykusu bu oldu

Umuda yolculukta batan bottan düşüp boğularak yaşamını yitiren 3 yaşındaki Kobanili Aylan Kurdi’nin seyahatten 6 saat önce Akyarlar sahilinde uyurken çekilen son fotoğrafına DHA ulaştı.

Minik Aylan gece yarısı yola çıkmadan Akyarlar Ali Hoca Burnu plajına yakın yerde yaklaşık 40 kişilik gurup ile bekleyen Suriyeli göçmenlerin yanında plajda uyurken böyle fotoğraflandı.


UYUDU


UYANAMADI


MELEK OLUP GİTTİ

CENAZELER İSTANBUL’A GÖNDERİLDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinden çıkılan umut yolculuğunda yaşamını yitiren 12 kişiden Suriye Uyruklu Zahim Kurdi (27) oğulları 2 yaşındaki Aylan Kurdi ve 3 yaşındaki Galip Kurdi’nin cenazeleri İstanbul’a getirildi.

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 01.10’da Dalaman’dan İstanbul’a getirilen cenazeler sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gönderileceği öğrenildi. Bu arada aynı uçakla İstanbul’a gelen baba Abdullah Kurdi ve beraberindekiler ise Atatürk Havalimanı VIP Salonu’ndan çıkarılarak konaklayacağı otele götürüldü.

Haber

İlginizi Çekebilir