Rita Ora Utandı!

Eğlenmeye gittiği gece kulübünden çıkarken gazetecilere yakalanan Rita Ora ‘nın göğüs uçlarından garip bir kare objektiflere yansıdı. İlk bakışta İngiliz sanatçının göğüs uçlarının morarmış olduğu anlaşılsa da işin aslı öyle değil. Görüntüyü biraz büyüttüğümüzde bunun simli mora yakın bir tür boya olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.
Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde yine bir gece kulübü çıkışında objektiflere yakanan Rita Ora inanılmaz bir frikik vermişti. Alkolü fazla kaçıran güzel sanatçı o an durumun farkına varmamış ve gayet eğleniyor gibi görüyordu ancak alkolün etkisi ile sendeleyerek korumasına tutunmaya çalışan Ora ‘nın iç çamaşırı çaprmanın etkisi ile bir yere takılarak, açılmış ve göğüs ucu olduğu gibi dışarı çıkmıştı. Zaten hali hazırda açıkta olan kameralara yansıyan bu görüntüler dünyaca ünlü güzel sanatçı Ora ‘yı üzmüştü. Tekrar aynı sahneleri yaşamak istemeyen ünlü müzisyen bu kez kıyafetinin içine iç çamaşı giymek yerine ten rengini örten bir boya sürmeyi tercih etmişti. Kıyafeti ile uyumlu olmasını istediği için de mor rengi seçen Rita Ora, farkında olmayarak yanlış bir tercih yapmış ve kameralara yansıyan bu görüntüler sayesinde hayranlarının kendisinin zedelenmiş olduğunu düşünmesine sebebiyet vermişti.
Güzel sanatçının kendini koruma çabası yine dedikodulara neden oldu. Bu durum daha önce benzer bir şekilde göğüslerinin üzerine siyah bant çeken Rihanna’yı hatırlattı. Ora’nın bu tarzın öncüsü Rihanna’ya özenerek böyle bir uygulamaya geçtiği konuşulmaya devam ediyor.

Haber

İlginizi Çekebilir