Sky Ferreira Yeni Albüm Kapağı İçin Playboy’a Soyundu

Sky Ferreira çıkaracağı 4 albümü “Masochism” in albüm kapağında Playboy temasını kullanacak. +. albümü için sıradışı bir tasarım isteyen Ferreire, tasarım çalışmlarına bizzat katıldı. Masochism albümü için 80’lerin moda anlayışı ve grafikleri ile düzenlenen üstsüz fotoğrafı için Playboy dergi kapağı teması kullanıldı. Sky Ferreira Yeni Albüm Kapağı için sıra dışı bir adım atmış oldu.

ferreira-playboy-sept22-02-1474574066-compressed

Playboy Ekim Kapağı Oldu

Albüm kapağı için Playboy teması kullanımı ile birlikte Ferreira ekim ayında yayınlanacak Playboy dergisinin de kapağında yer alacak. Playboy dergisine soyunan şarkıcı yaptığı açıklamada, Masochism albümünde müzik ve film kariyerini birlikte kullanmak istediğini açıkladı.

” Yeni bir haraket katmak istiyorum fakat aynı zamanda bu beni korkutmadı da değil. Bu anlaşma bir felakette olabilir. İnsanlar beni sevedebirlir benden nefret de edebilirler. Çünkü asla içimde nasıl biri olduğumu bilemeyecekler. Bir şeyleri ispatlamak zorunda değilim. Bu albüm için bunu yapmak istedim”

Müzik dünyasında son yıllarda fenomen olan çıplaklık ve erotizm, şöhretlerin istemli yada istemsiz yapmak zorunda oldukları bir iş ritüeline dönüşmüş durumda. Rihanna’dan Miley Cyrus’a kadar kadınlığını ve cinselliği ön plana çıkarmayan bir şöhret saymak çok nadir.

Sky Ferreira Instagram Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir