2011 Yılının Magazin Olayları

2011 yılı magazin dünyası bakımından son derece çarpıcı gelişmelere sahne oldu. İşte tüm dünya basınını uzun süre meşgul eden en önemli magazin ve müzik dünyası olayları..

2011 yılının en önemli olayı sizce hangisi ? Kararı size bırakıyoruz…

Britney Spears Evleniyor !



Britney Spears evliliğe doymuyor. Söylediği şarkılar kadar özel yaşamıylada çok konuşulan Britney, yeniden düğün hazırlıklarına başladı.

Eski menajeri Jason Trawick ile evlilik kararı alan güzel şarkıcı, bunun anlık birşey olmadığını, hayatının aşkının Jason olduğunu, ona kendinden daha çok güvendiğini söyledi. Hızlı bir şekilde düğün hazırlıklarına da başlayan çift, Hollywood’un en ünlü evlilik gurusu Alysson Fox ile, yılbaşından sonra planladıkları düğün hazırlıkları için anlaştı.

Britney Spears daha önce Kevin Federline ile evlenmiş ve bu evlilikten iki erkek çocuğu olmuştu.

Michael Jackson davasında şok karar!


Doktur suçlu bulundu!!

ABD‘de mahkeme, ünlü şarkıcı Michael Jackson‘ın doktorunu ölüme sebebiyet vermekten suçlu buldu.

Mahkeme, Dr. Conrad Murray‘ın 25 Haziran 2009’ta Jackson‘a güçlü bir anestezi ilacı olan “propofol”den aşırı dozda vererek ölümüne yol açtığına hükmetti.

Altı hafta süren mahkeme sürecinde Murray, suçlamaları reddetmişti. Savunma avukatları da, ünlü şarkıcının ölümcül dozu kendisinin aldığını ileri sürmüştü.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Murray’in 4 yıl hapse mahkum edilmesi ve doktorluk lisansının iptal edilmesi bekleniyor.
 

Los Angeles Adli Tıp Kurumu, yapılan otopside Jackson‘ın kanında propofolün yanı sıra lorazepam, midazolam, diazepam, lidocaine ve ephedrine ilaçlarının da bulunduğunu açıklamıştı.


 

Beyonce Hamile!

Müzik Ödülleri gecesine katılan ünlü şarkıcı Beyonce, şovuna başlamadan önce bebek beklediği söyledi. Beyonce ve rap yıldızı eşi Jay-Z, üç yıl önce New York’ta evlenmişti. Bir süredir hamile olduğu dedikodularını cevapsız bırakan Beyonce, nihayet anne olacağınını müjdesini verdi.

 

Amy Winehouse’nin Ölümü


İngiliz haber ajansı Press Association (PA), 27 yaşındaki Winehouse’un Londra’nın kuzeyindeki evinde ölü bulunduğunu aktardı.

Londra polisi, alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu bilinen ve birçok defa tedavi gören Winehouse’un ölümünü doğrularken, ölüm nedeninin henüz bilinmediği açıklandı.

Winehouse geçen ay çıktığı Avrupa turu çerçevesinde Sırbistan konserini yarıda kesmiş, 20 Haziran’daki İstanbul konserini ise iptal etmişti. 

 14 Eylül 1983’de doğan, 5 Grammy ödüllü Amy Winehouse, soul ve caz müziğinin önde gelen seslerinden biri olarak kabul ediliyordu.

 

Jennifer Lopez-Marc Anthony ayrılığı !



Yedi yıl boyunca süren evlilik ardından Jennifer Lopez ve Marc Anthony boşanmaya karar verdi.

Uzun zamandır ayrı yaşadıkları bilinen ünlü çift sonunda beklenen açıklamayı People dergisine yaptı.

Çift, dergiye boşanmalarını, ”Biz evliliğimizin sona ermesine karar verdik. Bu çok zor bir karardı. Ama bütün konularda dostane bir sonuca vardık. Süreç şu an devam ediyor ve özel hayatımıza gösterdiğiniz saygı için çok teşekkür ederiz” diyerek bildirdi.

1990’lı yıllarda tanışan ve arkadaşlık ilişkisini başlatan 40 yaşınaki Lopez ve 42 yaşındaki Anthony, 2004 yılının Haziran ayında, Lopez’in Beverly Hills’deki evinde evlemişlerdi. Çiftin 3 yaşında Max ve Emme adında ikiz çocukları bulunuyor.

 

 

Justin Bieber’in çocuğu mu var?



 

Mariah Yeater isimli bir kadın Justin Bieber’a babalık davası açtı. Söylenenlere göre geçtiğimiz yıl Justin, konserden önce kulisine gelen Mariah ile birlikte olmuş ve bu birliktelikten bir erkek çocuğu dünyaya gelmiş.

Mariah Yeater nafaka davası açtığı Justin Bieber’ın istediği DNA testini yaptırabileceğini çocuğun babasının o olduğunu söylüyor. Justin Bieber’ın basın danışmanı Mariah’ın kendilerinden para koparmaya çalışan birisi olduğunu söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını belirtiyor.


 


Haber

İlginizi Çekebilir