Lady Gaga bildiğiniz gibi… – Lady Gaga sahnede soyundu. İşte o video!

Lady Gaga, “Lady Gaga’sartRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında Doritos ana sponsorluğu ve Pozitif Live organizasyonu ile ilk kez geldiği Türkiye’de, İTÜ Stadyumu’nda muhteşem bir konsere imza attı. Konserde en popüler parçaları Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünden dinlenme rekorları kıran G.U.Y gibi şarkıları binlerce hayranı ile birlikte söyleyen son yılların en çok konuşulan kadını Lady Gaga, sahnede sergilediği büyüleyici ve çılgın şovlarla da 25 bin izleyiciyi kendine hayran bıraktı.

 

 

 

Türkiye’deki ana sponsorluğu Doritos,  tarafından üstlenilen “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında gerçekleşen konsere binlerce Lady Gaga hayranının yanı sıra çok sayıda ünlü isim de katıldı. 

 

Konsere birbirinden çılgın ve renkli kıyafetleriyle katılan Lady Gaga hayranları da konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. Sahnede sürekli kostüm değiştirirerek hayranlarına eşlik eden Lady Gaga da dansçılarıyla birlikte sergilediği performansla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Dev sahne prodüksiyonuyla da göz dolduran Lady Gaga, her şarkı arasında İstanbul’a olan hayranlığını dile getirdi.  Lady Gaga, “İstanbul’da olduğum süre içerisinde herkesten büyük ilgi gördüm benden de bütün İstanbul’a buradan kocaman bir alkış” diyerek izleyicilere seslendi.

Lady Gaga İstanbul konseri

 

Konser sırasında bir hayranının sahneye attığı mektubu okuyan Lady Gaga, o hayranını sonrasında da kulisine çağırdı.

 

Ünlü isimlerin de ilgi gösterdiği konserde Demet Akalın, Tuba Ünsal, Berna Laçin, Model grubu da izleyiciler arasındaydı.

 

Lady Gaga fotogaleri için tıklayın

Lady Gaga videoları için Tıklayın

 

Haber

İlginizi Çekebilir