Karizmayı nasıl koruyorlar?

Ünlü yıldızlar; stillerini kol değneklerinden alçılarına kadar her şeylerine yansıtıyorlar

JESSIE J
Şarkıcı Jessia J, beyaz alçının görüntüsüne tahammül edemeyen isimlerden. Güzel şarkıcı, sakatlığı boyunca sahne performanslarını askıya almadı ancak kostümleriyle uyumlu olması için, alçı ve koltuk değneklerini stilistine yeniden yorumlattı.



JASON DERULO
Genç şarkıcı; bir süre kullanmak zorunda olduğu boyunluk nedeniyle kötü bir görüntüye sahip olmamak için, stilistinden kendisine özel bir aksesuvar tasarlamasını istedi. Derulo, bu özel kılıfı katılmak zorunda olduğu davet ve ödül törenlerinde kullandı.

 

MARIAH CAREY
Şık tarzından ödün vermek istemeyen Mariah Carey, beyaz alçıyla dolaşmak yerine, alçısını süslemeyi tercih etti. Carey kolunun kırık olduğu dönemde, neredeyse her gün alçısına özel kılıflar yaptırdı. Giydiği kıyafetleriyle de uyumlu olan bu kılıflar sayesinde, şıklığını korumayı başardı.

DEMI LOVATO
Ayağından geçirdiği sakatlık, şarkıcı Demi Lovato’nun sahne performanslarını bozamadı. Lovato; beyaz alçının üzerine, zımbalarla süslettiği özel bir kılıf giyerek alçının kötü görüntüsünden kurtulmayı başardı.

LADY GAGA
Müziğin çılgın ismi Lady Gaga, geçirdiği sakatlık sonrası bir süre tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kaldı. Gaga, bu dönemde de şık ve sıradışı görünebilmek için, tekerlekli sandelyesini Louis Vuitton’a kaplattırdı.

Haber

İlginizi Çekebilir