Yeniden sahnede olmak eve dönmek gibi

2009’un son çeyreğinde yeni albümü ‘I Look to You’ ile hayranlarıyla buluşan Whitney Houston, “Yeni yılda yepyeni bir ‘ben’le karşınızda olacağım” diyor. Mutluluğu yüzünden okunan ünlü şarkıcı, sahnelere döndüğü için çok heyecanlı!

Bir dönem başrolünü Kevin Costner’la paylaştığı ‘Bodyguard’ filmi ve müziğiyle zirveye çıkan ancak çıktığı bu basamakları daha sonra hızla inen Amerikalı şarkıcı Whitney Houston küllerinden doğdu! 2009’un son çeyreğinde çıkardığı albümü ‘I Look to You’ ile hayranlarıyla buluşan ve yeniden sahnelere dönen ünlü yıldız In Style dergisinin yeni sayısına kapak oldu ve dergiye bir röportaj verdi. İşte Houston’ın anlattıkları:

KIZIYLA ARKADAŞ GİBİ
Yeni albümüm tümüyle benim ruhumu yansıtıyor. Şarkılar sanki benim aynam gibi… Özellikle albüme adını veren ‘I Look to You’ adlı şarkım bana her söylediğimde ve dinlediğimde güç veriyor.

Tekrar sahnede hayranlarımın önünde olmak evimde olmak gibi. Uzun yıllardır canlı performanslarım olmuyordu, geçtiğimiz haftalarda verdiğim konserlerle bunu tatmin ettim.

Sahnede birlikte çalıştığım bir grubum var, onlarla turneye çıkmayı düşünüyoruz. Bizi izleyen herkes ne kadar canlı ve gerçek bir iş yaptığımızı görebilme fırsatını buluyor.

Turneye çıktığımda yanımda olmasını istediğim tek şey, kızım. Ayrıca iki yıl önce bir tanıdığımızın çocuğuna vaftiz annelik yaptım. Onun ve çok sevdiğim köpeklerimin de turnede bize eşlik etmesini isterdim.

Müziğe ilgisi olan bir aileden geliyorum, annem ben ve kızım birlikte şarkı söyleme fırsatını yakalayamadık ama ben birçok kez sahnede kızımla düet yaptım.

Kızımla arkadaş gibiyiz, boyu neredeyse bana yetişti. Sürekli benim kıyafetlerimi ödünç alıyor. Ancak bazen eşyalarımı alıyor ve geri vermiyor.

O da her 16 yaşındaki kız gibi makyaj yapmaya meraklı. Ben rujlara bayılıyorum, yüzlerce rujum var ve kızım da onları kullanmayı çok seviyor.

Kızımın görünüşü ve cildi bana çok benziyor ancak düşünce yapısı ve hareketleri aynı babası (Bobby Brown).

Yeniden film çevirebilirim çünkü benim işim şarkı söylemek ve film çekmek. Son üç filmim ‘Bodyguard’, ‘Waiting to Exhale’ ve ‘The Preacher’s Wife’ için aynı zamanda soundtrack albümü de doldurmuştum. İyi bir senaryo olursa, yine oynarım.

 

Haber

İlginizi Çekebilir