Alice 3 Boyut diyarında

Yönetmen Tim Burton’ın son filmi ”Alice Harikalar Diyarında”, 3 boyutlu olarak 5 Martta vizyona girecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Lewis Carroll’ın ”Alice Harikalar Diyarında-1865” ve ”Aynanın İçinden-1871” adlı kitaplarını senarist Linda Woolverton sinemaya uyarladı.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tüm zamanların en sevilen masallarından birinin büyülü ve düşsel değişimini 3 boyutlu gözler önüne seren filmi ”Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi”, ”Charlie’nin Çikolata Fabrikası” ve ”Çılgın Marslılar” gibi filmlere imza atan Tim Burton yönetti.

Film, yönetmen Tim Burton ve aktör Johnny Depp’i yeniden bir araya getirdi. İlk kez 1990 yılının hit filmi ”Makas Eller”de çalışan ikili, birlikte olağanüstü ve sıra dışı filmler yapmaya devam etti. İkili, ”Ed Wood”, ”Hayalet Süvari”, ”Charlie’nin Çikolata Fabrikası”, ”Ölü Gelin” ve ”Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi” adlı filmlerde birlikte çalıştı.

Filmde, Johnny Depp’in yanı sıra Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Matt Lucas, Marton Csokas, Tim Pigott-Smith, Lindsay Duncan, Geraldine James, Leo Bill, Jemma Powell ve Mairi Ella Challen rol aldı. Filmde ”Alice”yi Avusturalyalı genç oyuncu Mia Wasikowska canlandıracak.

Johnny Deep’in ”Çılgın Şapkacı” rolünde izleyicilerin karşısına çıkacağı filmde Alice, küçük bir kız olarak karşılaştığı garip dünyaya geri döner ve çocukluk arkadaşları ”Beyaz Tavşan”, ”Tweedledee”, ”Tweedledum”, ”Fare”, ”Tırtıl”, ”Cheshire Kedisi” ve ”Çılgın Şapkacı” ile yeniden bir araya gelir. Gerçek kaderini bulmak için fantastik bir yolculuğa çıkan Alice, ”Kupa Kraliçesi”nin korku krallığına son verir.

Haber

İlginizi Çekebilir