Mutfakta yangın çıkardım

Hollywood’un en ateşli güzellerinden Penelope Cruz, dans ederken, şarkı söylerken ve rol yaparken çok başarılı. Ancak sanat kariyerinde yakaladığı bu başarıyı, mutfakta asla yakalayamadığından dert yanıyor. Fransız Gala dergisine konuşan Cruz, “En son mutfağa girmemin üzerinden uzun zaman geçti. Mutfakta çok yeteneksizim. Zaten, en son mutfağa girdiğimde neredeyse yangın çıkarıyordum” dedi. İşte Cruz’un samimi itirafları…

Muhteşem bir vücudunuz var. Erkekleri olduğu kadar kadınları da büyülüyorsunuz. Bunun için özel bir şey yapıyor musunuz?
Aslında yapmıyorum. Yediklerime tabii ki dikkat ediyorum. Ancak sürekli çok ağır rejimler yapmıyorum! Spora da aslında çok ağırlık veremiyorum. Ama dansla ilgileniyorum. Ve rol aldığım müzikal ‘Nine’ için, çok sıkı prova yaptım. Bu sayede vücudum formda kalmayı başardı.

Yemekle aranız nasıl?
Yemek yemeği çok seviyorum. Kendimi kötü hissettiğimde bir parça çikolata ve bir kadeh şarap bana en iyi gelen şey! Sevdiğim şeyleri yemekten kendimi alıkoyamıyorum.

Mutfakla aranız nasıl?
Hayatımda en başarısız olduğum şey mutfak! Mutfağa girdiğimde, ortaya bir felaket çıkıyor. Zaten en son mutfağa girdiğimde neredeyse yangın çıkarıyordum! Cidden, çok kötüyüm mutfakta!

Hayatınızda en çok utandığınız an hangisiydi?
O kadar çok var ki! Hangisini söylesem size? Son olarak, biraz kilolu bir kadını hamile sandım! Kendisini bebeği için büyük bir sevinçle tebrik ederken, bana son dönemde çok kilo aldığını ve kilolarından bir türlü kurtulamadığını söyledi! Cidden çok utandım.

Hiç kendi filminizi sinemada izlediniz mi?
Tabii ki evet! Bir ara özellikle rol aldığım Pedro Almodovar filmlerine olan izleyici tepkisini ölçebilmek için sinema sinema dolaşıyorduk! Sinemada kendi filmini izlemek çok heyecanlı bir şey!

Aynaya baktığınızda ne hissediyorsunuz?
Kendim olduğum için çok mutluyum.

Sizi uykusuz bırakan şeyler nedir?
Meryl Streep! Onun filmini izledikten sonra, gözüme uyku girmiyor! O kadar yetenekli ki! Onun yanında kendimi küçücük hissediyorum ve onun yeteneğinin yanına biraz olsun yaklaşabilmem için önümde çok uzun zaman var.

Kendinizi yeterince güzel buluyor musunuz?
Aslında kendinizi güzel bulmanız tamamen o zamanki hislerinize bağlı! Eğer mutluysam kendimi daha güzel buluyorum. Eğer moralim bozuksa, kendimi hiç beğenmiyorum!

Haber

İlginizi Çekebilir