Yine aldatıldı mı?

Bir yılı aşkın süredir menajeri Jason Trawick’le birlikte olan Britney Spears, ihanete mi uğradı? İki genç kadınla bir bardan çıkarken flaşların patlamasıyla büyük şaşkınlık yaşayan Trawick, Spears’ın yıkılmasına neden oldu!

Daha birkaç hafta önce 28’inci yaşgününü sevgilisi Jason Trawick’le kutlayan ve hayatının en mutlu günlerini geçiren Britney Spears’ın rüyası kısa sürdü. Menajeriyle yaşadığı ilişkisinde mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı, sevgilisinin kendisinden habersiz başka kadınlarla bir gece kulübü çıkışında görüntülenmesiyle resmen yıkıldı.



BRITNEY FOTO GALERİ

BRITNEY BİYOGRAFİ

Britney hiç sıkılmıyor!
Spears’ın haberi olmadan genç kadınlarla sarmaş dolaş eğlendiği söylenen Trawick, mekan çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Basın mensuplarına “Neden sürekli peşimdesiniz?” diye isyan eden genç adamın ünlü şarkıcının baskıcı tavırları nedeniyle bunaldığı söyleniyor. Spears’a yakın kaynaklar, “Britney’e kalsa günün 24 saatini Jason’la geçirmek ister. Ama Jason sürekli birlikte olmaktan sıkıldı ve ilişkileri de bu yüzden zora girdi” dedi.

Spears yine esmer oldu!
Ne zaman bunalıma girse saç rengini değiştiren Britney Spears, son dönemde yine saç rengini değiştirerek esmer oldu. Spears, daha önce de saçlarıyla oynamıştı.
* 2007’de yaşadığı şiddetli depresyon öncesinde Spears, saçlarının rengini yine koyuya boyatmıştı.
* 16 Şubat 2007 tarihinde depresyonla boğuşan genç şarkıcı eline aldığı bir tıraş makinesiyle saçlarını kazımıştı.
* Ocak 2008’de Kevin Federline’la çocukları yüzünden tartışan yıldız, sarı saçlarını yine boyatmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir