Okan sert konuştu

Garfield’ın galasına katılan Okan Bayülgen vizyondaki filmleri eleştirdi: ‘Avatar’ tamamen çalıntı bir film. Hırsızlık yapılmış. Filmin yönetmeni Cameron James dünyanın en büyük hırsızıdır!

Çizgi dünyasından sinemaya aktarılan huysuz kedi Garfield’ın galası, filmin Türkiye’deki sesi Okan Bayülgen’in de katılımıyla önceki akşam Maçka G-mall sinemalarında yapıldı. Üç boyutlu izlenebilen filmin tanıtımına, çocuklar büyük ilgi gösterdi. Eşi Şirin Ediger ile geldiği galada, çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Okan Bayülgen, vizyondaki filmler ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bayülgen, dünyada izlenme rekorları kıran ‘Avatar’ filmini yarıda terk ettiğini belirterek şunları söyledi:



Filmde uyudum
“Filmin ilk yarısında uyudum. İkinci yarıyı izlemeden çıktım. ‘Avatar’ tamamen çalıntı bir film. Hırsızlık yapılmış birçok sahne var. Görsel efektler çok başarılı, onlara hiçbir sözüm yok ama ‘Avatar’ın yönetmeni Cameron James, dünyanın en büyük hırsızıdır. Ona, ‘Yılın En İyi Hırsızı’ ödülünün verilmesi gerekir.”

Haber

İlginizi Çekebilir