Hollywood'un prensesleri

Henüz isimlerini ezbere bilmesek de, onlara şimdiden Hollywood’un ‘geleceği’ gözüyle bakılıyor. Çocukken keşfedilen ve şu anda 20’li yaşlarının başında bulunan bu altı genç kadın, oyunculuklarıyla sinema eleştirmenlerinden tam not alıyor; güzellikleriyle, erkekleri peşlerinden koşturuyorlar. Vanity Fair dergisi, büyülü Hollywood’un yeni prenseslerini sayfalarına taşıdı.

VANESSA HUDGENS
1988 doğumlu Vanessa Hudgens, sekiz yaşından itibaren ‘Carousel’, ‘The Wizard od Oz’, ‘The King and I’, ‘Cindirella’ gibi müzikallerde oynamaya başladı. 2003 yılında vizyona giren ‘Thirteen’ isimli filmle ilk sinema deneyimini yaşadı. Genç yıldızın, isminin dünya çapında duyulmasını sağlayansa, 2006 yılında vizyona giren ‘High School Musical’ isimli film oldu. 2007 yılında ‘High School Musical II’de yer aldı. Geçtiğimiz yıl da ‘Hign School Musical’ serisinin üçüncü filminde rol aldı. Bir yandan müzik çalışmalarına start veren Hudgens’ın iki albümü piyasaya çıktı. Genç kızların peşinden koştuğu yakışıklı genç oyuncu Zac Efron ile birlikte…


ISABEL LUCAS
‘Transformers: Revenge of the Fallen’ isimli filmde Megan Fox’un ardından yıldızı parlayan bir diğer isim de Isabel Lucas oldu… 1985 doğumlu genç yıldız, henüz çocukluk yıllarında ülkesi Avustralya’nın en popüler reklam oyuncularından biriydi… 2004 ve 2006 yılları arasında ‘Home and Away’ isimli dizide yer aldıktan sona, sinemaya geçti.

 

AMBER HEARD
17 yaşında modellik yaparak, oyunculuk kariyerine doğru ilk adımını attı. ‘Hidden Palms’ isimli dizi filmdeki rolüyle, herkesin beğenisini topladı. 1986 doğumlu olan Heard, ‘Friday Night Lights’ isimli filmle, sinema dünyasına adım attı.


LILLY COLLINS
1989 doğumlu Lilly Collins, son olarak Sandra Bullock’un ‘Blind Side’ isimli filminde yer aldı. Babası ünlü müzisyenlerinden Phil Collins… İsmini, ‘90210’ isimli dizide konuk oyuncu olarak duyurdu.


SELENA GOMEZ
Yeni nesil oyuncular arasında en küçükleri. 1992 doğumlu genç yıldız, Dallas’taki bir ajans tarafından keşfedildi. İlk rolü ‘Barney&Friends’teki ‘Gianna’ karakteriydi… Ardından ‘Spy Kids-3D: The Game is Over’ ve ‘Texas Ranger’ isimli filmlerde rol aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir