En beğendiği yeri neresi?

 

Latin dünyasının en güzel kadınlarından Eva Mendes, Gala dergisine verdiği röportajda her kadın gibi iyi ve kötü günleri olduğunu, ama ne olursa olsun kalçalarını hep sevdiğini söyledi..

 
Beyazperdenin en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen Eva Mendes, dünyanın en ünlü modelleriyle kapışacak kadar yetenekli bir model… Calvin Klein’ın son kampanyasında verdiği birbirinden seksi pozlarla kendinden söz ettiren Eva Mendes, Fransız Gala dergisine verdiği röportajda, en çok kalçalarını sevdiğini söyledi. Mendes, Hollywood’da en çok beğendiği kadın oyuncunun Keira Knightley olduğunu belirtti.

FOTO GALERİ

Kendinizle barışık mısınız?
Bazen kendimi çok beğeniyorum, bazen de kendimden nefret ediyorum. Ama doğruyu söylemek gerekirse her zaman en çok sevdiğim tarafım kalçalarım…

Görüntünüzü korumak için rejim yapıyor musunuz?
Asitli ve şekerli içeceklerden cidden uzak duruyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. Pek rejimleri takip edebilen bir insan değilim.

Markete girdiğinizde ilk olarak ne satın alıyorsunuz?
Ekmek! Ekmek yemeye bayılıyorum. Bazen ekmek aldıktan sonra tatlı bir şeyler de alıyorum. Ama bu yaptığımın ne kadar kötü bir şey olduğunun farkındayım

Baştan çıkartılan mısınız, baştan çıkaran mısınız?
Aşkın içinde en çok baştan çıkarma oyunlarını seviyorum. Bazen ben baştan çıkarıyorum, bazen de beni baştan çıkarıyorlar.

İlk erkek arkadaşınızı hatırlıyor musunuz?
Tabii ki hatırlıyorum. Kimse ilk aşkını unutmaz sanırım. Benden yaşça büyüktü. Ben de çok deneyimsizdim. Deneyimsiz olduğum için de cidden çok endişeleniyordum onun yanında.

Okulda en çok beğenilenler arasında mıydınız?
Bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğim. Oyunculuk yapıyordum, dikkat çektiğime eminim…

Erkek arkadaşınız yanınızda söylenirse siz ne yapıyorsunuz?
Islık çalarım. Ardından de istemeden olduğunu söyleyerek, sıkı bir tekme atarım ona…

Çok güzel ve beğenilen bir kadınsınız. Siz, Hollywood’da en çok kimi beğeniyorsunuz?
En çok Keira Knightley’i beğeniyorum. İnanılmaz bir güzelliği var. Onun yüzü, hiç kimseninkine benzemiyor. Cidden çok güzel ve yetenekli bir kadın. Kariyerinde de cidden büyük riskler alıyor. Bu nedenle de onu çok takdir ediyorum.

 

Haber

İlginizi Çekebilir