Rihanna'nın sırrı

Erkek arkadaşı ve L.A. Dodger takımının oyuncusu Matt Kemp ile ocağın ilk haftası Cabo San Lucas’ta romantik bir tatil kaçamağı yapan Rihanna. yoğun iş programına geri döndü. 23 Ocak’ta Cannes’daki NRJ Müzik Ödülleri’ne katılan güzel şarkıcı aynı hafta Los Angeles’taki Clippers maçında görüntülendi, İsveç’te bir talk şov programına katıldı ve Londra’da bir yardım gecesinde sahne aldı. Peki, dünyaca ünlü güzel şarkıcı, bu yoğun programının arasında süper seksi vücudunun formda kalmasını nasıl sağlıyor dersiniz? Antrenörü Ary Nunez OK!’e “Fırsat buldukça egzersiz yapıyoruz” dedi.


FOTO GALERİ



DİSİPLİNLİ YILDIZ

Ary Nunez “Rihanna her zaman yoğun. Ama bu temposunun içinde spor yapmak için mutlaka bir saatini ayırıyor. Bu zaman dilimi, gece yarısı da olabiliyor. Ama ne olursa olsun her gün çalışıyoruz” dedi. R&B divası, spor yapmayı müzik kadar ciddiye alıyor. Gotham Global Fitness’ın sahibi olan Ary Nunez “Rihanna, sanatı söz konusu olduğunda çok disiplinli. Vücudu da onun sanatının bir parçası” dedi. Her ne kadar çalışkan olsa da Rihanna, bu konuda yardıma ihtiyacı olduğunu itiraf ediyor. Güzel yıldız “Beni motive edecek bir antrenöre ihtiyacım var” dedi.


SAĞLIKLI DİYET PROGRAMI 

Popüler bir sanatçı olduğu için Rihanna’mn konser programı yoğun oluyor ve her an değişebiliyor. Rihanna’nın beslenme programı, her zaman bulabileceği sağlıklı besinlerden oluşuyor. Favori yiyecekleri arasında haşlanmış yumurta ve papaya bulunuyor. Aşk hayatı, ışıltılı kariyeri ve muhteşem vücudu ile Rihanna şu sıralar hiç olmadığı kadar mutlu. Ary OK!’e “Rihanna. sahip olduğu her şey için minnettar” dedi.



İşte Rihanna’nın form sırları;


1 Nabzınızı yüksek tutun

Rihanna’yı çalıştıran New York’lu antrenör Ary “Egzersizleri tekrar ettiğiniz set aralarında bile vücudunuzun hareket halinde olmasını sağlayın. Ben Rihanna ile çalışırken yağ yakması için nabzının 75-85 arasında olmasını sağlıyorum” dedi.


2 Bütün vücudunuzu çalıştırın

“Rihanna. vücudundaki ana kasları çalıştırarak spora başlıyor. Ardından sırasıyla alt vücudu ve üst vücudu çalıştırıyor. Bütün kas gruplarını çalıştırmak çok önemli.”


3 Spora eğlence katın 

“Rihanna’nın motive olmadığı zaman canı sıkılıyor. Şu sıralar favorisi, bir dövüş sanatı olan capoeira. Bir hafta sonra başka bir egzersize geçeceğiz. Benimle çalışmayı sevmesinin nedeni eğlenceli egzersizleri bir arada yapmamız.”


4 Rejimi boşver 

Ary “Sağlıklı beslenmeye çalışın, moda olmuş bir rejimi uygulamayı değil” dedi ve şöyle devam etli: “Rihanna, acıktığı zaman yemek yiyor. Her öğünde mcwe ve protein tüketiyor.” Rihanna’nın kaçamakları bile light ürünlerden oluşuyor. “Gani abur cubur istediğinde bir paketi 100 kalori olan barbekü aramalı krakerlerden yiyor. Zaten bunu da havaalanına yetişirken yakıyor!” 

Haber

İlginizi Çekebilir