Dance 4 Haiti

 

12 Ocak 2010’da Haiti 7.0 şiddetinde korkunç bir depremle harap oldu. Kayıplar ve depremin sancıları gün be gün artıyor. Ülke her geçen gün daha büyük bir fakirlik ve çaresizliğe sürükleniyor. Dünyada birçok organizasyon ve ülke ellerinden gelen yardımları yapıyor. Ve şimdi sıra bizde…Pek çok ünlü sanatçı, müzisyen ve DJ’lerin katılımları ile İstiklal Caddesi’nin kalbindeki sıradışı  performans merkezi The Hall kapılarını Haiti için açıyor. 24 saat sürecek bu özel etkinlik 06 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da başlıyor.  

 

RENNERT İSTANBUL’un çabalarıyla organize edilen Dance 4 Haiti etkinliğinin gelirleri Haiti Yardım Fonu’na bağışlanacak. 06 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak Dance 4 Haiti organizasyonu, sabah saat 04.00’e kadar kesintisiz devam edecek. Etkinlik 07 Mart Pazar günü de kapılarını 12.00’de açacak ve gece yarısına kadar sürecek.

 

Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nin kalbinde sürprizlerle dolu olan mekan, The Hall, yaratıcılığını bu sefer de bir yardım kampanyası için kullanacak. Destek veren sanatçı, müzisyen ve DJ’ler şu anda gerçekten yardıma ihtiyacı olan Haiti için bir araya gelecek. The D.O.N.S, Terri B, Ozan Doğulu, DJ Mert Hakan, DJ Filth, DJ Judonomi, Main Project Band, Future Barlesque Dancers ve birçok DJ geceye katılacak. Tüm müzisyen ve dansçılar, geceyi şahane kılmak ve Haiti’ye destek olmak için performans sergileyecekler.

 

Tamamı Haiti Yardım Fonu’na bağışlanmak üzere girişte bir gün için 30TL, iki gün içinse 50TL ücret alınacak.

 

Detaylı bilgi için Tıklayın

 

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir