Shrek 4 geliyor

Yeşil devin yeni maceraları 3 boyutlu olarak izlenebilecek 

Dünyada en çok sevilen animasyon filmlerinden Shrek’in sonuncu filmi üç boyutlu olarak vizyona girecek. “Shrek Forever After” olarak ilk defa Tribeca Film Festivali’nde gösterilecek film, Türkiye’de 28 Mayıs’ta izleyicilerle bulaşacak.

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

ABD’nin en gözde film festivallerinden Tribeca, 21 Nisan’da başlıyor. 2 Mayıs’a kadar açık olacak festivalin açılışında hayranlarının uzun süredir beklediği Shrek animasyon filminin dördüncü ve sonunu filmi gösterilecek. DreamWorks Animation tarafında yapılan film bu sefer 3D olarak izleyici ile buluşacak.

Filmde, daha önceki bölümlerde ejderha ile savaşan, güzel prensesi kurtaran, kayın babasının krallığını koruyan Shrek orta yaş krizi yaşıyor. Artık aile babası olan filmin sevimli yeşil karakteri, eski günlerdeki gibi gerçek ‘dev’ yaşamının özlemini çekiyor.

Shrek’in son filminde de karakterleri seslendirenler değişmedi. Dev karakterinin yine Mike Myers seslendirirken, Eddie Murphy Eşek, Cameron Diaz Prenses Fiona ve Antonio Banderas da Çizmeli Kedi’yi canlandırıyor.
ABD’de genelinde 21 Mayıs 2010’da vizyona girecek Shrek’in son filmi “Shrek Forever After”, Türkiye’de 28 Mayıs’ta gösterime girecek. 

Haber

İlginizi Çekebilir