Pussycat Dolls Dağıldı

 

The Pussycat Dolls, iki üyesini daha kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde, gruba en son katılan Nicole Scherzinger’ın egosunun ve grup içindeki davranışlarının The Pussycat Dolls üyelerini rahatsız ettiği haberleri basında yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda grupla bağlarını koparan Jessica Sutta’nın ardından Kimberly Wyatt ve Ashley Roberts da The Pussycat Dolls’dan ayrıldıklarını açıkladılar.

 

PUSSYCAT DOLLS FOTO GALERİ

 

Grup içinde çifte standart uygulandığına dikkat çeken Wyatt, Nicole Scherzinger’ın gruba son katılan kişi olmasına rağmen kendine ait ayrı bir giyinme odası bulunduğunu, diğer grup üyelerinden ayrı seyahat ettiğini belirtmiş ve bundan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Grup içinde yaşananların kendisini mutsuz ettiğini söyleyen Wyatt, sonunda gruptan ayrılma kararı aldığını açıkladı:

“Gruptan ayrıldım. The Pussycat Dolls’un bana kazandırdığı çok şey oldu ve bunun için grup arkadaşlarıma minnettarım. Grup içinde kabul edemeyeceğim bazı değişkenler vardı. Ben de kalbimin sesini dinlemeye karar verdim. Bundan böyle yoluma gruptan bağımsız devam edeceğim. Para ve şöhretle mutluluğu satın alamazsınız. Mutluluğun hayattaki en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Kendimi tanımaya başladıkça onu The Pussycat Dolls’da bulamayacağımı anladım.”

Kimberly Wyatt’ın bu açıklamasından birkaç saat sonra, Ashley Roberts da bir basın açıklamasıyla aracılığıyla gruptan ayrıldığını duyurdu.

 

Haber

İlginizi Çekebilir