Yıldızlar Esirgemedi

Müzik dünyasının ünlüleri, engelli çocuklar için ‘Esirgemeden’ adlı bir albüm yapacak. Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer de yer alacak

Müzik dünyasının yıldızları, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları’ndaki (SHÇEK) engelli çocuklar için bir araya gelerek ‘Esirgemeden’ adlı bir albüm çalışmasına imza atacak. Galatasaray Spor Kulübü Derneği himayesinde ve Mika-Der aracılığıyla gerçekleşecek projede, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Emel Sayın, Yavuz Bingöl, Levent Yüksel, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Sibel Can, Olgun Şimşek ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimler ile gruplar şarkılarıyla destek verecek.

Sezen Aksu & Ajda Pekkan & Nilüfer

İLK KONSER 15 MART’TA TİM’DE

Albümün prodüktörlüğünü ise Aykut Gürel yapacak. Projenin mimarı Dilara Endican, albümün tanıtımının 15 Mart’ta TİM Maslak Show Center’da büyük orkestra eşliğinde bir gala gecesi ile yapılacağını belirtti. Projede yer alan sanatçıların, albümde de kendilerine eşlik eden engelli partnerleriyle canlı performans sergileyeceği gecede devlet protokolü de yerini alacak. Gecenin sunuculuğunu ise Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ, Özgü Namal, Ceyda Düvenci, Oktay Kaynarca, Meral Okay, Arda Turan, Mehmet Ali Erbil, Emre Aşık, Hande Ataizi, Hande Subaşı ve daha birçok ünlü isim üstlenecek. DMC etiketiyle mart ayında müzik marketlerdeki yerini alacak olan albümün tüm geliri, Mika-Der aracılığıyla Türkiye genelinde Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları’ndaki engelli çocukların şartlarının iyileştirilmesi amacıyla kullanılacak. 

Haber

İlginizi Çekebilir