Gisele evlât edinecek


Brezilya’nın dünya podyumlarına kazandırdığı en ünlü isim Gisele Bündchen, henüz iki aylık olan oğlu Benjamin’i, ailesini daha da genişletme planlarını ve yeni projelerini Life & Style dergisine anlattı
Podyumların en kusursuz fizikli, en güzel ve en seksi isimlerinden biri hiç kuşkusuz Gisele Bündchen… Henüz 14 yaşında McDonalds’ta Big Mac yerken keşfedilen güzel manken, okul yıllarında çok zayıf olduğu için arkadaşlarının dalga konusuydu. Senelerce kendisine ‘safinaz’ denilerek dalga geçilen Bündchen, şimdi dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olmasının yanı sıra üç yıllık evli ve iki aylık bir bebeği olan mutlu bir kadın. 1980 doğumlu Bündchen, iki ay önce yaptığı doğumu, eşiyle olan ilişkisini ve kariyer planlarını Life & Style dergisine anlattı. 

YOGA 
İki ay önce Benjamin isimli bir oğlunuz oldu… Hamileliğiniz sırasında nerdeyse hiç kilo almadınız, fiziğinizi korumayı nasıl sağladınız? 
Dokuz aylık hamileyken bile giysilerime sığıyordum. Hamileliğin son döneminde sadece, karın kısmı birazcık daha bol şeyler giydim. Hamileyken, yoga, meditasyon ve kung-fu yaptım. Bu sayede kilo almadığıma ve kaslarımın sıklığını koruduğuma inanıyorum. 

Doğumdan hemen sonra hızlıca toparlandınız, hatta çalışmaya başladınız… 
Doğumdan hemen bir gün sonra yürümeye başladım. Ertesi gün mutfağa girip yemek yaptım. Doğumdan yaklaşık bir ay sonra podyuma çıktım. Brezilya’da son derece tanınan Colcci markası için podyuma çıktım. 

SUDA DOĞURDUM 
Doğumunuzun çok kısa sürdüğünü ve acısız olduğunu duydum… 
Aslında en şanslı olduğum konu buydu bence… Evde doğum yaptım. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine suda doğum tekniğini uyguladım. Çok kolay ve sakin bir doğumdu benimki. Neredeyse hiç acı çekmedim. Zaten doğum sırasında aklım sürekli bebekte ve onu birazdan kollarıma alacak olmamda olduğu için, başka bir şey de düşünmemiştim. 

Kolay doğum, size yeni bir çocuk için cesaret verdi mi? Yeni bir çocuk daha istiyor musunuz? 
Tom’un benden önceki kız arkadaşından iki yaşında Jack isminde bir oğlu var. O da ailemizin içinde. İkinci bir çocuk doğurmaktan çok, evlat edinmek şu sıralar daha çok aklımda… Doğduğum ülke olan Brezilya’dan bir bebek evlat edinmeyi çok istiyorum. Büyük aile, bence çok güzel bir şey.

 

Haber

İlginizi Çekebilir