Tatlı bir kızım

Jessica Simpson, kiloları nedeniyle eleştirilmekten duyduğu rahatsızlığı Us Weekly dergisine şu sözlerle anlattı: “Ben pek çok Afrika ülkesinde, erkeklere çekici gelmeyecek kadar zayıfım!”
 
 
Amerikalı şarkıcı Jessica Simpson, müzik kariyeriyle olmasa da inişli çıkışlı aşk hayatı ve alıp verdiği kilolarla kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Eşi Nick Lachey’den boşandıktan sonra hem aşk hayatında hem de fiziksel görünüşünde bir türlü huzuru bulamayan Simpson, bir yandan hala doğru adamı ararken, bir yandan da fiziksel görüntüsüyle barışma yolunda… Us Weekly dergisine konuşan  güzel şarkıcı kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

FOTO GALERİ

John Mayer’ın sizi ‘cinsel napalm’ olarak tarif etmesi gündeme oturdu…
Bu konuda konuşmak çok istemiyorum. İnsanların özel hayatları hakkında bu boyutta konuşması bana mantıklı gelmiyor. Ama sonuçta, benim için söylediklerini kompliman olarak kabul edebilirim. Bir insanın, cinsel hayatının başarılı olması kötü değil, çok iyi bir şey bence…

Bu durum sizi hiç mi rahatsız etmedi?
Tabii ki etti… Korumaya çalıştığım bir imajım vardı. Herkes beni “iyi, tatlı kız” olarak görüyordu. Şimdi bu açıklamalardan sonra bu imajın üzerinden gitmek zor olacak. John’a benim imajımı darmadağın ettiği için kızabilirim.

VÜCUDUMLA BARIŞIĞIM
Kilolarınız en az ilişkileriniz kadar çok konuşuluyor…
Sürekli aldığım kilolar haber yapılırsa tabii ki konuşulur… Herkesin kilo aldığı, kilo verdiği dönemler var. Oysa bizim böyle bir şeye hakkımız yok… Ben kendimle ve vücudumla barışığım! Kilolarıma odaklanarak, bir hayat geçirmek istemiyorum. Biliyor musunuz mesela Afrika’da, daha yuvarlak hatlı ve etli kadınlar gözde…

Afrika mı? Afrika, nereden aklınıza geldi?
VH1 için özel bir program hazırlıyorum. Farklı kültürlerdeki güzellik ve ilişkiler konusunu inceliyoruz. Bu amaçla Afrika’ya da gittim… Mesela Afrika ülkeleri için fazla zayıfım. Onlar için bir kadının çekici olabilmesi için en azından belli bir kiloda olması gerekiyor. Ben onlara göre zayıfım ve bu yüzden hiç de çekici değil!

Haber

İlginizi Çekebilir