Michael Jackson hakkında yeni bir iddia

 

Michael Jackson’un ölümü ile ilgili yeni bir iddiaya göre doktoru Conrad Murray, ölmekte olan Jackson’a yaptığı yapay solunum ve kalp masajına, etraftaki ilaç şişelerini ortadan kaldırmak için ara verdi ve ambulans çağırmakta geç kaldı.

Jackson’un lojistik müdürü Alberto Alvarez, Jackson’un yanında çalışan iki kişiyle birlikte yaptığı açıklamada, Dr. Murray’ın delilleri saklamaya çalıştığını ileri sürdü.

 

Odasına girdiği zaman Jackson’u bacağına serum takılmış yatarken gördüğünü söyleyen Alvarez, ağzı ve gözleri açık olan şarkıcının hayat belirtisi göstermediğini anlattı. Dr. Murray’in yapay solunuma başladığını, kendisinin de kalp masajı yaptığını belirten Alvarez, bu sırada Jackson’un çocukları Prince ve Paris’in odaya girdiklerini ve ağlamaya başladıklarını, dadılarının onları odadan çıkardığını ifade etti.

Murray’in birkaç şişeyi toplayıp kendisine verdiğini ve çantaya koymasını söylediğini belirten Alvarez, serum şişesini de başka bir çantaya koyduklarını kaydetti. Alvarez, çantada içinde beyaz bir sıvı olan bağlantı aparatı gördüğünü söyledi. Alvarez, Murray’in ancak ilaçlar çantaya konulduktan sonra ambulansı aramasını söylediğini belirtti. Jackson’un ölümünden iki gün sonra, Murray’in sorguda verdiği bilgi doğrultusunda Jackson’un yatak odasındaki dolabın içinde bulunan bir çantada propofol bulunmuştu.

Alvarez’in açıklamasında, Jackson’un öldüğü açıklanan hastanede ”Dr. Murray’in, Jackson’a ait bir kremi kimse görmeden almak için eve dönmek konusunda ısrarcı olduğu” ifadesi dikkati çekiyor.

Murray’in avukatı iddiaları reddetti ve Alvarez’in çelişkili ifadeler verdiğini öne sürdü.

Ünlü şarkıcı 25 Haziran 2009’da Los Angeles’ta 50 yaşında, aşırı dozda aldığı ilaç ve propofol anestezisinden kaynaklanan zehirlenme sonucu ölmüştü.

Michael Jackson’a ölümünden birkaç saat önce propofol verdiğini kabul eden Dr. Murray, buna neden olarak anestezi maddesini uyku ilacı olarak kullanan ünlü şarkıcının ısrarını gerekçe göstermişti 


 

MICHAEL JACKSON ÖLÜM ANI

MICHAEL JACKSON FOTO GALERİ

MICHAEL JACKSON CENAZE TÖRENİ

MICHAEL JACKSON ŞARKILARI

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir