A.C.K & Simon Point

 

A.C.K. & SIMON POINT (Mylo Recordings, Germany / Azucar Music U.S.A)

 

Uzun yillar Hillside Beach Club, Lykia World ve dünya çapında Misirda ve benzeri farkli ülkelerde Robinson Club’ lerde Profesyonel DJ’liği sürdüren ve farkli Event ve Management dallarinda calisan A.C.K. ,  Tatil köylerindekicalismalari esnasinda Halkla Iliskiler egitimini tamamladi. Aynı zamanda organizatör kimliği ile ve müzikal geçmişi ile de tanınan A.C.K. 2000’de Almanya’ya yerleşti. Buddha Bar Wiesbaden’de resident DJ ve Event Manager olarak calismaya başlayan A.C.K. kisa bir süreden sonra kendi event firmasi olan Dreampool.tv yi kurarak Almanyada hizli bir sekilde kendisini kanitladi. Dreamppol.TV bünyesi altında Almanya capinda You FM Clubnight, Dreampool.tv Partyleri gibi büyük Eventler ve Festivaller gerceklestirdi.Yaptigi Clubnight Partileri Parti esnasinda 7 Saat Radyoda ve 8 Saat Televiyonda komple canli yayinlandi. A.C.K. Almanyada Frankfurt Stadiumu “Commerz Bank Arena” dan, Nehir Kenari Partilerinden, Acik have Partilerinden, Clublerden, Cafelerden, Kuaför Salonlarindan, Büyük Satis merkezlerinden, Gemi Partilerinden, Moda defilelerinden, Mercedes, Audi gibi Araba satis Magazalarindan,  1000 kisiden 10.000 kisilik Salonlara kadar, akla gelicek ve gelmiyecek her yeri Club’e cevirdi ve  Partiler düzenledi ve her yil yaklasik 100.000 misafiri aktif bir sekilde harekete gecirdi.

 

Istanbul dogumlu A.C.K. alias Ahmet Celikkaya  almanyaya ilk geldigi yillarda  Stüdyo arkadasi Almanya dogumlu ve Italyan asilli Simon Point alias Vincenzo Del Buono ile tanisti ve iyi bir Arkadaslik kurdular. Frankfurt SAE Akademisinden sound engineer diplomali  Simon Point, A.C.K. ile tanistigi zamanlarda Vocalist ve Produzent olarak calisiyordu. Avrupada bir cok Pop Projesina arka planda imzalarini atmisti. Kisa süre icinde A.C.K. ve Simon Point iyi bir ekip olduklarini farkettiler ve beraber Müzik üretmi ve  DJlik yapmaya karar verdiler. A.C.K in planlamis oldugu Eventler esnasinda Dj ve stüdyo arkadasi Simon Point ile beraber,  Laidback Luke, Tom Novy, Milk & Sugar, Michael Gray, Jean Claude Ades, Phil Fuldner, Moguai, George Morel, Louis Osbourne, Richard Gray gibi daha bircok  internasyonal Sanatci arkadaslariyla calistilar ve farkli Eventlerde müzik caldilar. Ayni zamanda A.C.K. Almanyanin cesitli Clublerinin Event, Marketing ve Booking islerini sürürmeye devam ediyor ve Sanatci arkadaslari Thomas Gold, Kurd Maverick, Bingo Players, Eddie thoneick, D.O.N.S., George Morel, Patric La Funk, Lenny Fontana gibi isimleri yapmis oldugu Bookinglerle Partilere Davet ediyor.

 

Yaptiklari canli setleri ile Clublere ve Festivallerde 100 de 100 maximal Eglence yi garantiliyen ve enerji dolu cilgin  sahne Showlariylada taninan A.C.K. & Simon Point’in su ana kadar yapmis oldugu en önemli Müzik calismalari  “Bella Marie”, “Hot Love Hot spots”, “Rock Me Baby”, “Disco, House, Electro”, “People from Ibiza” ve “Come With Me” ile Almanya, Ingiltere, U.S.A, Ispanya ve diger farkli ülkelerin en önemli DJ, Club, Dance ve Shop Chartlarinda Top 10 Posisyonlarinin üst siralarinda yer aldi ve parcalari Paul Van Dyk, Roger Sanchez gibi isimler tarafindan desteklendi . Su andaki aktuel calismalari “Welcome To My world” simdiden bir cok Compilation CD lerine ve farkli Chart siralarina girdi.. Yaptiklari önemli Remixler arasinda amerikali internasyonal Star ROBBIE RIVERA nin “Escape” (Le Bien et Le Mal / Caballero Records)  parcasi,  Almanyali Star Dj ve Producer NIELS VAN GOGH VS. ENIAC – “Far 2 Late” (Kosmo Records), Ispanyali DJ SAMMY & MAJORKINGS “4 Love” (Big City Beats Records), Amerikali House Legend Sanatci LENNY FONTANA ve DJ SALAH  “Window To My Soul” (GaGa Rec. Belgium), Hollandali Sanatci, JORDAN RIVERA – “Rompiendo La Rumba” ve “Obsecion” (Future Street Holland), THE SNOOPY LADS vs. LIME & BASTIAN – Sun (Big City Beats Records), CAPILARI & SALVAVIDA – Oye Como Va 2k9 (Scream & Shout Records), MERT HAKAN – “Disco Friends” ve daha bir cok Remixler bulunmakta.

 

A.C.K. & Simon Point yakinda Lenny Fontana vs. A.C.K. & Simon Point feat. Anbee – On & On, A.C.K. & Simon Point feat. Laurine – A Little Longer, Come With Me 2.0, ve daha bir cok yeni High-Light Parcalarini ve sürpriz Remixlerini piyasaya cikaricaklar.

 

Ayrintili Bilgiler:

 

www.dj-ack.com

www.ackandsimonpoint.com

 

Booking & Remix Requests: info@numberonebeats.com

Radio Showlar hakkinda Feedbackler: info@ackandsimonpoint.com 

yada A.C.K. & Simon Point Facebook grubu:  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=59798822766&ref=search&sid=1173277103.370188744..1

 

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir