ESKİ AŞKINI ELDE ETMEYE UĞRAŞACAK

Üç yıl önce ayrılan seksi oyuncu Cameron Diaz ve başarılı şarkıcı Justin Timberlake, ‘Bad Teacher’ adlı filmde bir araya geliyor. Dört yıl boyunca 29 yaşındaki şarkıcıyla birlikte olan 38 yaşındaki Diaz, filmde bir öğretmeni canlandırıyor. Nisan ayında çekimlere başlanacak filmin 2012 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Filmde ağzıbozuk ve paragöz bir öğretmeni canlandıran seksi oyuncu, rakip olduğu meslektaşının flört ettiği Timberlake’ten hoşlanınca onu elde etmek için bütün yollara başvurur. Jake Kasdan’ın yönetmenliğini yaptığı film Los Angeles’ta çekilecek.

Uzun zamandır sevgilisi Jessica Biel ile ayrıldığı dedikodusuyla gündemden düşmeyen Timberlake’in, film yüzünden sevgilisiyle problem yaşadığı söyleniyor. İddialara göre film teklifine hiç sıcak bakmayan Biel, filmde sevgilisiyle Diaz’ın yakınlaşmalarından korktuğu için filmde oynamasını istemiyor.

Ancak Timberlake’in yakın çevresi, yakışıklı şarkıcının romantik-komedi tadında olan filmde başrolde olmayı kendisi için büyük bir fırsat olarak gördüğü için hiç düşünmeden evet dediğini söyledi.

Haber

İlginizi Çekebilir